2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوما روز دهم انتقال تست زدم منفی شد ؟😔کسی تحربه داشته بعد روز دهم مثبت بشه جنینمم پنج روزه ب ...

عزیزم ربطی نداره

بعضیا ممکنه خ زود،  حتی بی بی چکشون مثبت بشه،  بعضیا هم نه.. همون روز آزمایش.. پس الکی استرس به خودت وارد نکن

سلام دوستای عزیزم خوبید؟

امیدوارم همه خوب باشید

به همه کسایی که تواین مدت مادر شدن تبریک میگم 

برای کسایی که مادر نشدن امیدوارم این روزای انتظار تموم بشه

خیلی دلم برای بچه های قدیم تنگ شده

بیاین ازخودتون خبر بدید

هرجاهستید خوش باشید 

من مادر نشدم وبعد ۴بار ای وی اف دیگه دکتر نرفتم

"خدایا"تورا عاشق دیدم وغریبانه عاشقت شدم .تورا بخشنده پنداشتم وگنه کار شدم. توراوفادار دیدم وبی وفایی نمودم. ولی هرکجاکه رفتم سرشکسته بازگشتم. تورا گرم دیدم ودر سردترین لحظات ب سراغت آمدم. اما..... تومرا چه دیدی که همچنان معجزه گر زندگی من ،بخشنده وتوبه پذیر ومشتاق بنده ات ماندی؟
سلام دوستای عزیزم خوبید؟امیدوارم همه خوب باشیدبه همه کسایی که تواین مدت مادر شدن تبریک میگم برای کسا ...

سلام نی نی گولو 

مدت زیادی بود نمیومدم تو نی نی سایت 

شاید باورت نشه امروز یهو یادت افتادم و گفتم بیام ازت خبری بگیرم 

تو دلم گفتم شاید بیام گروه رو چک کنم و خبرای خوب ازت بشنوم

شیماجون دوباره تلاش کن خودت رو نباز لطفا 

آدم های زیادی تو این گروه بودن ولی نمیدونم چرا تو از ذهن ام بیرون نمیری 

اگه هنوز دلت میخواد مادر بشی بسم الله بگو و شروع کن

سلام دوستای عزیزم خوبید؟امیدوارم همه خوب باشیدبه همه کسایی که تواین مدت مادر شدن تبریک میگم برای کسا ...

سلام نی نی گولو جان خوبی؟

من اصلا عضو نی نی سایت نبودم الان بخاطر شما عضو شدم، از سال ۱۴۰۰ که تصمیم گرفتم برم ای وی اف تمام تاپیکارو خوندم این تاپیکم از اول خوندم تقریبا همه رو میشناسم،البته قدیمی ها رو، منم سه بار ای وی اف کردم دوبار منفی شد ولی دفعه سوم خداروشکر مثبت شد الانم پسرم چهار ماهه است، تمام مدت بارداری به فکرت بودم و برات دعا میکردم حتی الانم همیشه بیادتون هستم امشبم یادتونو کردم و یهویی اومدم نی نی سایت به امید اینکه ببینم چیکار کردین که دیدم دیگه اقدام نکردین، لطفا نا امید نشید و از اول شروع کنید لطف خدا زیاده و حتما شامل حال شماهم میشه، فقط اینسری حتما از دکترتون بخواید براتون سرم ای وی ای جی تزریق کنه من بار سوم این سرمو یه هفته قبل انتقال زدم و خداروشکر نتیجه گرفتم، موفق باشی عزیزم ببخشید که طولانی شد