عاشق_پیتزاااا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3538 عنوان ب نظرتون میگن چله داری ک بچه دار نمیشی 237 بازدید | 29 پست آخه بهم گفتن چله داری که باردار نمیشی ۳ ساله باردار نشدم البته وقتی تازه عروس بودم شدم و بخاطر بی احتیاطی خودم سقط شد از اون به بعد باردار نشدم یکی گفت چله داری میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️ امروز | 16:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عقیق۲ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 7665 چله داری منظور اینه که طلسم شدی یا یه نفر برا اسیب زدن بهت چله شیطانی انجام داده.یا اینکه اسیب ماورایی دیدی... کی بهت همچین حرفی زده؟
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 1139 شاید بخاطر سقطی که داشتی الان مشکلی پیش اومده باردار نمیشی خب باید زیر نظر دکتر باشی چکاپ بشی چله داری چیه اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت
توسکاااا عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 1590 منم شنیدم ولی نمیدونم باید چیکار کنم از رفتن پیش دعا نویس هام بیزارم غیر چله بری یک مشت دعای دیگه هم برات مینویسند بعدم سنگینی وارد زندگیت میکنند
عاشق_پیتزاااا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3538 چله داری منظور اینه که طلسم شدی یا یه نفر برا اسیب زدن بهت چله شیطانی انجام داده.یا اینکه اسیب ماورا ... یه نفر که با جنیان ارتباط داره گفته البته خانواده شوهرم ازش پرسیدن اینجوری گفته میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 1139 یه نفر که با جنیان ارتباط داره گفته البته خانواده شوهرم ازش پرسیدن اینجوری گفته خرافات تا کی؟ اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 1139 بجای گشتن دنبال دلیل باردار نشدن تو خرافاتی اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت
لیلین44 عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 9945 منم شنیدم ولی نمیدونم باید چیکار کنم از رفتن پیش دعا نویس هام بیزارم غیر چله بری یک مشت دعای دیگه ه ... تویکی از تاپیکای اخرم توضیح دادمخودمم از اینجا یاد گرفتمخواستی انجام بده
عاشق_پیتزاااا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3538 شاید بخاطر سقطی که داشتی الان مشکلی پیش اومده باردار نمیشی خب باید زیر نظر دکتر باشی چکاپ بشی چله دا ... رفتم بهترین دکتر تهران مشکلی ندارم آخه ولی شوهرم نرفت دکتر همش فکر میکنن از منه میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
عقیق۲ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 7665 یه نفر که با جنیان ارتباط داره گفته البته خانواده شوهرم ازش پرسیدن اینجوری گفته چرا رفتین پیش همچین کسی... اینا یه عده اشون دروغ میگن.
عقیق۲ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 7665 رفتم بهترین دکتر تهران مشکلی ندارم آخه ولی شوهرم نرفت دکتر همش فکر میکنن از منه شاید شوهرتون مشکل داره میخوان الکی بندازن گردن شما
بانووو67 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 5706 از روزای آروم زندگیت استفاده کن و لذت ببر.بچه مسئولیت های زیادی میطلبه.وقتش بشه بچه دارم میشی جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...
عاشق_پیتزاااا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3538 چرا رفتین پیش همچین کسی... اینا یه عده اشون دروغ میگن. من نرفتم که چون چند سال باردار نمیشم خانواده شوهرم ازش پرسیدن بدون اجازه و خبر من میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️