2777
2789

من چند دوره مزو نیدلینگ کردم . پک گیاهی گرفتم پوستم روشن و صافتر شده اما جای جوشها حالت قرمز و فرو رفته رو صورتم هستن دیگه حوصله نیدلینگ ندارم خیلی اذیت میشم شما راهی رفتین جواب داده باشه کرمی چیزی زدین که از بین بره و صاف و یکدست شه و قرمزیش بره  ممنون میشم بگین 

مزو نیدلینگ چطور بود؟ درد داشت یا مراقبتای بعدش سختت بود؟ تاثیری هم دیدی شما؟

اون لحظه که سر کننده میزنه درد نداره  فقط دیگه آخراش حالت سوزش پیدا میکنه خیلی بعدشم شب اول خیلی التهاب و سوزش هست و از روزای بعد صورت حالت کشبدگی پیدا میکنه پوسته میشه و میریزه نه مراقبتشم سخت نیس فقط آب نباید تا سه روز به صورت بخوره یکم اذیت کننده و کلافه کننده اس انگار صورت زخمه دیگه 

وقتی انجام دادم خیلی صورتم روشنتر شد لکه هام کمرنگ شدن و یه سریاش رفتن چروک رو هم کم میکنه حتی جای زخم من راضی بودم فقط جای جوشام کاملا نرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب مرسی 

من برای موها و ریزششون هم مزو شنیدم کردن با پی آر پی....

ولی اونم فکر کنم خیلی درد داشته باشه، آره ؟ 

من خیلی دوست دارم راحت از این کارها بکنم ولی فکر کنم خودمم زیادی سختش میکنم برای خودم.... بعدشو منظورمه

راستی لیزر و اینا بهت کمک نمیکنه؟ برای رد جوش؟ یا مثلا پلاسما و ... ؟