2777
2789

من چهل روزگی ختنه کردم

بدو تولد خیلی کوچولو هستن گناه دارن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم که نکنی بهتره 

تا دوماه صبر کن بچه‌جون بگیره 

نوزاد همینحوریشم ممکنه زردی بگیره بندنافش هست که باید بیفته کولیک و این چیزا خودش دردسره حالا بیای ختنه هم کنی قوز بالای قوز میشه  

من هردو پسرمو دوماهگی ختنه کردم

زوده گناه داره بذار حداقل دوسه ماهش بشه ی کم جون بگیره بعد ببرش ختنه کن

دکتر گفت یه ماهگی بکن.مستحبش هفت روزگیه. ولی فامیلامون میگن ما تو همون بیمارستان کردیم یهو راحت شدیم

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
دکتر گفت یه ماهگی بکن.مستحبش هفت روزگیه. ولی فامیلامون میگن ما تو همون بیمارستان کردیم یهو راحت شدیم

من خودم دوماهگی بردمش

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
پس باید یسربزنید به آمار عفونتها وبیماریهای خطرناک مردان درآمریکادچارش شدن بخاطرهمین اونجادر۳روز ...

اتفاقا طبق تحقیقات و مقاله های جدید ربط عفونت به ختنه کاملا اشتباهه  و ختنه در امریکه بشدت درحال کاهشه و اقلیت مذهبی ختنه میکنن.