2777
2789
عنوان

شرایط مو میگم .نظرتون رو بگید 🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر مال میگی شرایط بهتر برات فراهم بشه؟؟

این که ک وضع مالیش خوبه خونه ماشین داره راحتی من شوهرم هیچی نداشت پدرشم اصلا کمکی نمیکنه داره پوستمون کنده میشه 

معلمم هسته دیگه مثل خودت پس شخصیت خوبی هم داره

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

در ضمن هم سنیم و منم دانشجو معلمم😁

من۱۶ ازدواج کردم

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

وقتی میگی شاید موقعیت بهتری بیاد  پس بهتره قبولش نکنی  چون اون تو رو انتخاب کرده دوست دا ...

ن خب دلیل منطقی هم ب جز سن ندارم🥲بابام استخاره گرفته میگه خوب اومده😑چی بگم بهشون؟؟

از اونایی نیستم که عاشق شده باشم و بگم یکی دیگه رو دوست دارم 🥲😅

ن خب دلیل منطقی هم ب جز سن ندارم🥲بابام استخاره گرفته میگه خوب اومده😑چی بگم بهشون؟؟ از اونایی نیست ...

برو راجب زندگی روزمره زنان متاهل مطالعه کن 

اصلا یه کاری کن یکی دوماه کارای خونه خودتون رو به دوش بگیر ببین چجوریه 

بعد زندگی متاهلی فقط این نیست بیشتر راجبش مطالعه کن ببین امادگیشو داری 

اصلا میخای متاهل بشی 

بعد راجب اخلاق خواستگارت خیلی فکر کن راجب انتظاراتت از طرف مقابل فکر کن 

ولی من جات باشم اصلا تحت هیچ شرایطی بیخیال شغل نمیشم

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
از نظر مال میگی شرایط بهتر برات فراهم بشه؟؟ این که ک وضع مالیش خوبه خونه ماشین داره راحتی من شوهرم ...

ن کلا .من ی آدم متعادل می‌خوام 

می ترسم بعدا ب خاطر شغلمون کم بیاریم 🥲 و کفاف نده واقعا