2777
2789
عنوان

بیایین نذری داریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 66 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول باشه

مهسا 

برای رسیدن به کسی که دوسش دارم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

فقط واسم دعا کن میرم سونو بگن بچه سالمه سالمه😭😭😣😣

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
عزیزم یه کتاب بهت معرفی میکنم هرچه سریعتر تهیه کن و بخون. معجزات شفابخش مریخی و ونوسی . خیلی عالیه

برا چی خوبه؟؟ باشه مرسی

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁