2777
2789
عنوان

بیایین نذری داریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 66 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امضام

عزیز دلم دختر گلم از خدای مهربون برات سلامتی و حال خوب می‌خوام.انشالله تو شب قدر امسال برات بهترینهای تقدیرت ثبت بشه عزیزم.انشالله به همه آرزوهای خوبت برسی.💚🌼💚

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
عزیز دلم دختر گلم از خدای مهربون برات سلامتی و حال خوب می‌خوام.انشالله تو شب قدر امسال برات بهترینها ...

ممنونم بابت دعای قشنگت انشالله شما هم هر چی از خدا میخوای بهت بده✨

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

سلام خواهر خوب و مهربانم. 

منو یادتون هست انشالله؟؟ پیرو فرمایش شما که تویکی از تاپیک هاتون فرمودید که روز تولد امام حسن (ع) چندتا کاسه شله زرد بپزم و آقا رو قسم بدم به مادرمون حضرت زهرا تا برام فرزند سالم و صالحی عطا کنه. در حد توانم یه نذری کوچولو انجام دادم. انشالله که خدا قبول کنه. رفتم تو همون تاپیک بنویسیم براتون که قفل کرده بودید.

خواهر سادات و خوش قلب من شما رو به جان عزیزانتون قسم میدم تو این شبهای لیالی قدر اگر در مراسمی حضور داشتید اسم منو هم یاد کنید به نیت بچه دار شدنم. اسمم رقیه هست. قبلا برای خونه دار شدنم دعا کردید و برام استخاره گرفتید. شبانه روز دعاگوتون هستم. خودم احیا نگه میدارم اما نفس شما پاک تره . ممنون خواهر مهربان. نذرتان هم قبول حق باشه انشالله ❤

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
سلام خواهر خوب و مهربانم.  منو یادتون هست انشالله؟؟ پیرو فرمایش شما که تویکی از تاپیک هاتون فر ...

سلام قشنگممم.

طاعاتت قبول باشه عزیزم.

اشکم سرازیر شد ازدیدن پیام و عکسی که فرستادین.

الهی که به حق مظلومیت و غریبی امام حسن مجتبی علیه السلام خدا دامنتو سبز کنه عزیزم.

قبول باشه انشاءالله.

چشم حتما گلم.محتاجیم به دعا عشقمممم.

شما هم مارو فراموش نکنید خواهر.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

سلام قشنگممم. طاعاتت قبول باشه عزیزم. اشکم سرازیر شد ازدیدن پیام و عکسی که فرستادین. الهی که به ح ...

چقدر خوبه که یکی بجز خودت واسه آدم دعا کنه. حس غرور دارم. امیدوارم همونطور که خیلی زود خبر خونه خریدنمون رو براتون دادم انشالله بزودی زود خبر مادر شدنم رو بهتون بدم. بارداری من جزو بزرگترین معجزات خدا خواهد بود چون تمام راهها رو رفتم و جواب شدم. حتی ای وی اف هم بی فایده بود. فقط حضرت زهرا رو میخوام که شفاعتم کنه. 

معلومه که دعاتون میکنم امیدوارم لیاقت جبران محبت هاتون رو داشته باشم. حلالم کنید اگه ناراحتتون میکنم. طاعاتتون قبول حق 🌹

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .