2777
2789

ی سوالی دارم ازتون .

تو دوران دانشجویی آزمون روان خوانی قرآن میگیرن ؟؟ باید حتما با لحن عربی و صوت خوند ؟ 

من قرآن زیاد میخونم تقریبا هر روز میخونم جز ۳۰ و 

ولی با لحن نرمال خودمون و بدون صوت . 

گیر ندن بهم ؟؟؟ 

عزیزم اول بگم من سال دوم خدمتم هست دانشگاه فرهنگیان خوندم.منظورتو از دوران دانشجویی نفهمیدم.ولی اگر برای مصاحبه مد نظرته چک کن ببین اقا هست یا نه اگه بود که صوت و بیخیال چون صدای خانم مورد داره جلو اقایون نباید خوند😒😑 اگه فقط خانم بود میتونی اجازه بگیری با صورت بخونی یا نه.اما تلفظ صحیح حروف عربی خودش مهمه در کل ینی بدون صوت بخون ولی هجا ی عربی رو درست باید تلفظ کنی مثلن تلفظ (ص)با (ث) فرق داره باید اینارو رعایت کنی.ولی اگر خود دوران دانشجویی منظورته نه از این خبرا نیست چندان.البته وابسته ب رشتت هم هست.اگرم مجبورت کردن میتونی بگی بلد نیستم با صوت بخونم مدل خودتو میخونی

عزیزم اول بگم من سال دوم خدمتم هست دانشگاه فرهنگیان خوندم.منظورتو از دوران دانشجویی نفهمیدم.ولی اگر ...

سلام عزیزم . 

خیلی ممنونم که جواب دادین ❤.

امیدوارم سالی پر از موفقیت در تدریستون داشته باشید .

مصاحبه دادم و قبول شدم ‌.

منظورم اون ۴ سال در دانشگاه هست که به امید خدا از مهر شروع میشه . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم . خیلی ممنونم که جواب دادین ❤.امیدوارم سالی پر از موفقیت در تدریستون داشته باشید .مصاحبه ...

نه اونجا ازون خبرا نیست🙂ی سری سخت گیری های عجیب غریب دیگه هست ک امیدوارم از پسشون بر بیای🙂❤️

یا حسین چیا هست ؟ بگو آمادگی داشته باشم

من نمیدونم کدوم شهری عزیزم.ولی محیطش خیلی مصمومه خصوصن اگه ته دلت یکمی فقط یکمی بزرگتر از سنت باشی و ادا اصول و سجاده اب کشیدنا رو زود تشخیص بدی. چون ارگان اصلی مملکت مشغول شدی اموزش و‌پرورش و دیدگاها کاملا باید مذهبی و اسلامی باشه تو هر اتاق معمولا ی مخبر میذارن ک از حرکات و اینا ب حراست گزارش بدن. من یادمه ما رشتمون هنر بود بعد خب هنریا کلا ی دنیای دیگن.حراست میدونست کی ناخنش لاک ساده داره کی ژلیشه کی کاشت.بابتشونم هر ترم میرفتیم جواب پس میدادیم.فلانی نماز میخونه یا نه.فلانی از کشور بد میگه یا نه.روابطی با نامحرم دارن یا ن،همشون چک میشن.همششونن.تو واحد دادنم دهنتو سرویس میکنن و برنامه ریزیا افتضاحهه.ما سالم رفتیم افسرده برگشتیم

من نمیدونم کدوم شهری عزیزم.ولی محیطش خیلی مصمومه خصوصن اگه ته دلت یکمی فقط یکمی بزرگتر از سنت باشی و ...

کرج میخونم .

ممنون ♡ 

دانشگاه فرهنگیان دیگه نباید درگیر انتخاب واحد باشیم که 😪.

من دو ترم دانشگاه آزاد خوندم ، سر انتخاب واحد واقعا گریه آدم در میومد ، نهایتا ۱۶ واحد بهت می‌رسید اونم برنامه داغون ، ی کلاس صبح یدونه بعدازظهر . خیلی بد بود