2777
2789
عنوان

چه کنم‌ با این دهن لقم🦦🤦‍♀️😭

299 بازدید | 27 پست

امشب پیش خانواده شوهرم بودم

مادرشوهرم خیلی زرنگه و هعی اطلاعات میگیره

تا تونست از زیر زبونم حرف کشید

منم خرررر همه‌ رو جواب دادم

بعد فهمیدم چه خریتی کردم😭خدایا چرا من انقد سادم😭😭😭

چجوری بعضی هاتون مرموز و باسیاستید؟

چیکار کنم با این دهن لقم؟😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی پرسیدی مگه ؟ خب پیشش نشین یا خودت مشغول فیلم یا کوشی نشون بده باهم فیلم ببینید نزار اطلاعات بکشه

بابا هعی سوال میکنه خیلی فضوله

مثلا دیشب مهمونی رفتید شام چی بود؟ پذیرایی خوب بود؟ زن فلانی ک حامله بود کی زایمان داره؟ بارداریش سختههه یا از این شل هاست؟ نمیدونم کی ها دانشکاه میری

چه اطلاعاتی مثلا؟

مثلا دیشب مهمونی بودیم

ده بار سوال کرد، شام چی بود؟ پذیراییش خوب بود؟ خونش تر و تمیز بود؟ کی زایمان داره؟ سزارین یا طبیعی؟ همش منو یه گوشه گیر میاره سوال میپرسه

منم خیلی دهن لقم 

ببین ذهن مثل طناب میمونه طناب نمبتونی هل بدی فقط میتونی بکشیش سمت خودت 

وقتی با خودت تکرار میکنی دهن لقی نکن اینو اونو نگو ذهن برعکس عمل میکنه و دقیقا این کادا رو انجام میده 

بجاش مثبت بگو 

با خودت همش تکرار کن سکوت کن سکوت کن 

تمرکزت رو سکوت باشه 

و وقتی تمرکزت سکوت باشه بعد از هرحرفی قبلش فک میکنی 

من‌کا اینجوری نتیجه گرفتم

بابا هعی سوال میکنه خیلی فضولهمثلا دیشب مهمونی رفتید شام چی بود؟ پذیرایی خوب بود؟ زن فلانی ک حامله ب ...

تاپیک قبل هم خوندم عذاب وجدان نگیر اینا سوالای جزئی بوده مادرشوهرم منم همینا میپرسه ... از خانواده ت اینا اطلاعات نده یا ریز زندگی ت تریف نکن ی چیزای کلی بگو اونم حسش ارضا شه🤣

منم اینجوری بودم حالا با مادرشوهرم نه میشینیم حرف می‌زنیم ی بنده خدایی بود انقد اطلاعات می‌گرفتهرچی ...

اخه مثلا میگ دانشگا میزی؟ چ روزایی میری!! من چی بگم اینو