2777
2789
عنوان

بیایین نذری داریم....

612 بازدید | 66 پست

سلام عشقهای دلم...

امروز به مناسبت میلاد بخشنده ترین و مهربان ترین خلق خدا نذری داریم.

پای دیگ هستم الآن.

دعاگوی همه ی شما عزیزان هستم.

الهی که خدا حاجت قلبیتونو بده.

اللهم عجل لولیک الفرج.

ریشه کن شدن کرونا..

دامن همه ی منتظرها سبز بشه.

شفای همه ی مریض ها.

باز شدن بخت جووون ها.

خوشبختی و سلامتی همه..

رزق و روزی حلال و فراوان برای همه..

سلامتی بچه های کوچولو..

عاقبت به خیری هممون..

موفقیت در کنکور و آزمون همه..

الهی که به حق اجداد طیبین و طاهرینم همه تون حاجت روا بشید گل های همیشه بهاری...

دوستتون دارم.

حلالم کنید.

زینب السادات حسینی...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

دعام کن شوهرم ببره منو مادرمو ببینم ۹ماهه ندیدمش دلتنگشم☹💔

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برامنم دعاکن بچم به سلامتی وبه موقع دنیابیاد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

سلام لطفا دعام کن به دعا محتاجم

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!