2777
2789
عنوان

خانمای تازه عروس ایا این طبیعیه❓

616 بازدید | 20 پست

که یه وقتایی خبلی دلتون بخواد به نامزدتون نزدیک بشید و ببوسیدش اما تعجب میکنید چرا من این حس رو دارم ولی اون نداره الان؟ مگه مرد نباید تمایلش همیشه به این چیزا بیشتر از زن باشه؟ مخصوصا اوایل 

نمیگم سرد و بی میله ها! میگم من توقع دارم هر موقع خودم این حس رو دارم اون از قبل از من این حس رو داشته باشه و من مجبور نباشم خودمو یکم‌سانیور کنم و حسامو تو خودم نگه دارم که زیادی نشم یه وقت  

من واقعا در این مورد به راهنمایی و تجربه هاتون نیاز دارم. 

هر وقت دلت خواست برو نزدیک

اینجوری رابطتون هم بهتر میشه

برای مردا هم لذت بخشه ..

نه اینکه هر سری تو بریا نه ؛ ولی خب هر از گاهی شروع کننده باش یا بهش بفهمون الان نیاز داری ..

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

زیاد از حد دوسش داری و بهش وابسته ای منم همینطورم

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مگه میشه ادم نامزدشو ببینه و دلش هوس نکنه ببوسش یا بغلش کنه؟

مردا همینطورن تا تو نری سمتش نمیاد ...فقط موقعی که بزنه بالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

من هر کار دوستداشته باشم با شوهرم میکنم😅😅

اما توقعی هم ازش ندارم اونم مثل من باشه

بعضی موقع ها انقدر بوسش میکنم فرار میکنه😅😅مخصوصا وقتی صورتشو تازه اصلاح کرده و نرمولک شده 

من هر کار دوستداشته باشم با شوهرم میکنم😅😅اما توقعی هم ازش ندارم اونم مثل من باشهبعضی موقع ها انقدر ...

خب من میترسم خسته و زده بشه ازم واسه همین همیشه سعی میکنم خودمو کمتر از اون مایل نشون بدم 

واه خب چرا؟ من تصورم این بود اتفاقا مردا عاشق اینن هر بار زنشونو دیدم ببوسنش و بچلوننش حسابی!

ببین بزار واقعیتو بهت بگم...من هنوز بعد ۳ نم ۴ سال شوهرمو نشناختم کلا کردا آدمای ناشناخته هستن 😑😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر من توی عقد ول کن نبود 

شاید شوهرت خجالتی یا براش سخته احساساتش را نشون بده 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

ببشتر همسرم نزدیک میشه... ولی هر از گاهی که من بغلش میکنم یا یهویی بوسش میکنم خیلی خیلی خوشحال میشه😐😂😂

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡