2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 4، 5سال پیش میرفتم حدودا

اون زمان تا تخمک کشی پیش رفتم که انجام نشد

هزینه هاش زیاد نبود به اون زمان

من میلاد مشهد میرفتم داخل بیمارستان امام رضا علیه السلام بود

مثلا یادمه هزینه سونو اش 18 هزار تومن بود

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

اگه نازایی داشته باشید بیمه احتمالا بهتون کمک میکنه ولی اگه خودتون بخواین انجام بدید و تعیین جنسیت ا ...

اگه مشکل نازایی داشته باشیم با تایید دکتر در کنارش تعیین جنسیتم بخوایم چی

بار اول گرفت

نه بابا 

ول کردم

دستگاهشون خراب شد چند ماه

منم بهزیستی ثبت نام کرده بودم توی اون مدت معطلی بهم زنگ زدن منم برای فرزند پذیری اقدام کردم

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

اگه مشکل نازایی داشته باشیم با تایید دکتر در کنارش تعیین جنسیتم بخوایم چی

برای نازایی تعیین انجام نمیدن چون میگن احتمالش خیلی پایین تر میاد 

میگم دیگه خصوصی بخوای بری و تعیین جنسیت انجام بدی حدودا ۷۰ تومنی خرج داره 

ولی فقط نازایی هزینه اش خیلی کمتره 

برای نازایی تعیین انجام نمیدن چون میگن احتمالش خیلی پایین تر میاد میگم دیگه خصوصی بخوای بری و تعیین ...

بیمه تکمیلی ما نوشته ۶۰ ملیون از هزینه ها رو تقبل میکنه ینی بعدش میده یا همونموقع