2777
2789
عنوان

کسی روانشناسی پیام نور میخونه؟

82 بازدید | 13 پست

من این ترم ثبت نام کردم هنوزم هیچ اقدامی نکردم میگن کلاسا تو سامانه lmsبرگزار میشن شما میدونید چه طوری؟

یه سوالم میگن نمونه سوال بخونی برا امتحان کافیه درست میگن؟از کجا باید گیر اورد؟

خدایا دلمو آروم کن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ال امس برگزار میشه برنامه اش رو دانلود کن ده دوره ی اخر رو برای هردرس بخون هم پی دی افش هست هم کتاب منبع بخونی نمره کامل میگیری ۸ نمره با استاد ۱۲ نمره کشوری کتابا سنگین حتما بخون راستی کتابای نو نخر فقط دست دوم خاستی برای امتحان کتابای راهنما میتونه خیلی مفید باشه

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
تو ال امس برگزار میشه برنامه اش رو دانلود کن ده دوره ی اخر رو برای هردرس بخون هم پی دی افش هست هم کت ...

آهان یعنی یه برنامه باید دانلود کنم که بتونم وارد کلاس بشم؟

نمونه سوالا رو باید بخرم یا جایی هست برا دانلود؟

خدایا دلمو آروم کن...
آهان یعنی یه برنامه باید دانلود کنم که بتونم وارد کلاس بشم؟ نمونه سوالا رو باید بخرم یا جایی هست بر ...

https://t.me/pnu100

این کانال تلگرام هست عضوشو دانلود کنه اره برنامه ادوب کانکت رو باید دانلود کنی که راحت تره

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم