2777
2789
عنوان

سفید نشدن زرده کیک پزی 😐 کیک پزها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 39 پست
میزنم کمی کش داره ولی حجمش زیاد باشه و رنگش سفید نه  یعنی دستور گفته قالب ۲۰ نصف بیشترش پر میش ...

شاید مدت بیشتری لازم داره برای حجم گرفتن.شاید دستور مشکل داره

دستورو میفرستی ببینم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مدت بیشتری لازم داره برای حجم گرفتن.شاید دستور مشکل داره دستورو میفرستی ببینم؟

اخه یه دستور نیست 

مشکل من ترکیب شکر و زرده ست 

گفتم شاید همزنم بی کیفیت باشه ولی سفیده و خامه رو فرم میده 

اخه یه دستور نیست  مشکل من ترکیب شکر و زرده ست  گفتم شاید همزنم بی کیفیت باشه ولی سفیده ...

قرار نیست شکر و زرده مثل سفیده بشه.همین که رنگش روشن بشه و کشدار بشه کافیه.منظور از روشن شدن رنگ هم سفید شدن نیست همون زرد کم رنگتر بشه.یکی میگه کرمی مثلا ولی بستگی به رنگ اولیه زرده هم داره.

من کلا از دستورایی که زرده سفیده رو جدا میکنن استفاده نمیکنم با هم میزنم راحت و سریع😅😅

قرار نیست شکر و زرده مثل سفیده بشه.همین که رنگش روشن بشه و کشدار بشه کافیه.منظور از روشن شدن رنگ هم ...

میدونی وقتی حجیم بشه  تویی قالب بیست باید بزاریم خب

من حجیم نمیشه یعنی کمی حجم میگیره 

چندین دستورم امتحان کردم نشد نمیدونم شاید از ظرفم باشه

میدونی وقتی حجیم بشه  تویی قالب بیست باید بزاریم خب من حجیم نمیشه یعنی کمی حجم میگیره  چ ...

خب شاید مشکل از جای دیگه ایه

من حس میکنم تو قسمت اخر یعنی ترکیب کردن مواد با ارد مشکل داری باعث میشه پفش بخوابه