setarem مدیر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 عنوان سفید نشدن زرده کیک پزی 😐 کیک پزها بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 39 پست دوستان من با همزنم سفیده رو ۶ ۷دقیقه ای فرم میدم کلا دیگه از ظرف نمیریزه ولی برای زرده اصلا فرم نمگیره یا اگه سفیده و زرده باهم باشن اصلا سفید و چند برابر نمیشه چرا 1401/01/27 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarem مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 زرده رو باید با شکر بزنی حدود پنج دقیقه در حد سفیده نمیشه که مثلا از ظرف نریزه ولی کشدار و ... نمیشه مثلا حجمش چند برابر بشه نیست من سفید خوب فرم میگیره مثل اموزش ها ولی زرده اصلا نمیشه
setarem مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 زرده کرم رنگ میشه و مقدارش یکم حجم پیدا میکنه اما مثل سفیده که نمیشه ولی تو فیلم اموزشی ک رنگش کرم روشنه به سفیدی میزنه
setarem مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 مگه زرده هم مثل سفیده فرم میگیره تا حالا ندیدم فرم بگیره فقط رنگش عوض میشه و کرم رنگ میشه&nbs ... نه اینکه پوک بشه ولی روشن میشه کمی کرمی رنگتر از سفیده و مایع کش دار باید باشه برا من نمیشه
سمسمه عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 2402 ولی تو فیلم اموزشی ک رنگش کرم روشنه به سفیدی میزنه خب کرم روشنه دیگه .اما زرده هم چرب هم سنگین .هیچ وقت مثل سفیده نمیشع .
setarem مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 زرده ی تنها فرم نمیگیره تخم مرغ کامل هم با شکر و وانیل فرم میگیره میزنم کمی کش داره ولی حجمش زیاد باشه و رنگش سفید نه یعنی دستور گفته قالب ۲۰ نصف بیشترش پر میشه ولی برا من نشد مشکل از سفیدع نیست از زرده ست
setarem مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 با دور تند همون هفت دقیق شایدم کمتر پس مشکل من از چیه تخم مرغ هم دمای محیطهممکنه از ظرفم باشه باید پیرکس باشه ؟
setarem مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 با دور خیلی تند نزن با دور متوسط و تایم بالا ممکنه بابت این باشه؟
setarem مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 من زرده رو با شکر هم میزنم کرمی و کمی پف دار میشه چند دقیقه
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 29783 ممکنه بابت این باشه؟ احتمال دارهتو بیشتر دستورها زرده و روغن و شکر هستمعمولا بعد ۴و۵ دقیقه سبک میشه و پفکی
شاپرک_بانو عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 3961 چند دقیقه زمان نگرفتم یه لیوان شکر رو تو چند مرحله میریزم فکر کنم حدودا ۷ دقیقه بشه
setarem مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 خب کرم روشنه دیگه .اما زرده هم چرب هم سنگین .هیچ وقت مثل سفیده نمیشع . حجمش چندبرابر نمیشه کرم روشنم نمیشه زرد کم رنگچیزی ک تو دستور میشه نیست
setarem مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 451 زمان نگرفتم یه لیوان شکر رو تو چند مرحله میریزم فکر کنم حدودا ۷ دقیقه بشه دور تند؟