2777
2789

سلام لطفا کمکم کنید 

چیکار کنم قلبش تشکیل بشه 

خونریزی هم دارم 

کسی بوده اینجوری بعد قلب جنین   تشکیل شده باشه 

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کن استرس نداشته باش دکتر چی گفت خونریزیت چقدره‌ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

انشالله هفته آینده تشکیل میشه ب خودت اصلا استرس نده  قرصی چیزی نداد؟ خونریزیت از چیه؟

ممنون ، دیشب مثل پریودی خون اومد ، امروز قطع شد ،گفت هنوز پشت جنین خونه یه مقدارهنوز نرفتم دکتر زنان

شیاف و دارو واسه خونریزی استفاده میکنی؟

دکتر زنان نرفتم هنوز دو روزه فهمیدم باردارم از شدت درد پهلو رفتم دکتر آزمایش و سونو لگن و شکم دادم گفت حامله ای ولی نیست

دکتر زنان نرفتم هنوز دو روزه فهمیدم باردارم از شدت درد پهلو رفتم دکتر آزمایش و سونو لگن و شکم دادم گ ...

ببه نظرم در اسرع وقت برو زنان، آزمایش چی دادی؟

God help me to be strong enough not to lie to myself 
عزیزم آخرین پریودیتون کی بوده؟ شاید هنوز کوچیکه و انشالله تشکیل بشه

۲ ماهه عقب انداختم 

برا دخترمم ۴ ماه عقب انداخته بودم درصورتی که ۳ماهم بود