2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بگید درد زایمانه یا دردای کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3918 بازدید | 172 پست
من از ترس درد زایمان چند ساله نذاشتم باردار بشم و حالا حالاهام قصد ندارم😄😄 کلا آستانه تحمل دردم خ ...

من خیلی ترس داشتم و همیشه میگفتم باید سزارین بشم نظرم تا۲۰روز پیش روی سز بودخیلی یهویی نظرم عوض شد و تو خودم دیدم این اراده رو که منم مثل هزاران زن دیگه میتونم و طبیعی رو انتخاب کردم انشاالله از پسش بربیام

نیازمند معجزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی ترس داشتم و همیشه میگفتم باید سزارین بشم نظرم تا۲۰روز پیش روی سز بودخیلی یهویی نظرم عوض شد و ...

فقط عجله نکن گلم و زود زایشگاه نرو.اونجا هم اذیتت میکنن هم داد وجیغ میشنوی بهت استرس میدن.احتمالا دردات کاذبه فقط معاینه بشو حتما

من که سه هفته همین دردارو داشتم‌گاهی تاصبح دردداشتم ولی خودش خوب میشد اخرشم توهفته ۴۱ به خاطر فشار ب ...

منم دردای کاذب الان۳هفتس دارم امروز متفاوت شده وضعیتم گفتم شاید موقعشه. انشاالله موقعش باشه. فدات عزیزم سلامت باشی

نیازمند معجزه
جدی میگید یعنی درد نداشتید با این علائما فقط؟ 

درد داشتم ولی قابل تحمل بود.تا رسیدم بیمارستان بچم بدنیا اومد. واقعا کم مونده بود تو ماشین زایمان کنم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
رونم گرفته حس میکنم یچیزی تو واژنم نمیدونم یعنی سر بچه هس اومده توی لگن؟ واژنم تیر میکشه. یه فشاری ع ...

وای الان بیمارستانی یا خونه دیگه بچه داره میاد اینایی که میگی فاز آخر درد زایمانه نری دستشویی بچه میادااا

منم دردای کاذب الان۳هفتس دارم امروز متفاوت شده وضعیتم گفتم شاید موقعشه. انشاالله موقعش باشه. فدات عز ...

انشالله که زایمانت راحته توکل به خداا.حتما همینطوره خیلی حس خوبیه وقتی میاد بغلت.توکل کن به خدا.سوره انشقاق بخون.حمام برو.برات دعا میکنم خوشگلم.

وای الان بیمارستانی یا خونه دیگه بچه داره میاد اینایی که میگی فاز آخر درد زایمانه نری دستشویی بچه می ...

فاز اخر زایمان😐😐😐میگه انقباض داره فقط.مرحله اخر دیگه توان نداری

درد داشتم ولی قابل تحمل بود.تا رسیدم بیمارستان بچم بدنیا اومد. واقعا کم مونده بود تو ماشین زایمان کن ...

آره خواهر منم دقیقا سر پسرش همینجوری بود دستشویش میومد مامانم زاشت بره گفت میوفته می‌ترسید ازیتش کنن نمیرف بیمارستان میگفت ده میرم مامانم گفت تا ده بغلش کردی بعدش میگفت وقتی بغلم بود نگاه ساعت کردم دیدم دهه 😁