2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بگید درد زایمانه یا دردای کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3913 بازدید | 172 پست
رونم گرفته حس میکنم یچیزی تو واژنم نمیدونم یعنی سر بچه هس اومده توی لگن؟ واژنم تیر میکشه. یه فشاری ع ...

نه عزیزم طول میکشه تا بیاد تو لگن وقتی میاد تو لگنت اوج درد رو داری الان احتمالا داره دهانه رحمت باز میشه 

روعن زیتونم بمال به کمرت 

💖
رونم گرفته حس میکنم یچیزی تو واژنم نمیدونم یعنی سر بچه هس اومده توی لگن؟ واژنم تیر میکشه. یه فشاری ع ...

تو رو خدا زودتر برو بیمارستان معاینت کنن. من دیر رفتم کم مونده بود تو راه تو ماشین زایمان کنم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که سه هفته همین دردارو داشتم‌گاهی تاصبح دردداشتم ولی خودش خوب میشد اخرشم توهفته ۴۱ به خاطر فشار بستری شدم بعد دوروز درد سزارین شدم..اما حتما بیمارستان برو اگر شدیدترشد مبااارکت باشه 🥰🥰تبریک میگم خانومی قشنگترین حس دنیارو .التماس دعا

سلام عزیزم مبارکه احتمالا مامان میشی الان برو دوش آب گرم بگیر خیلی قبل زایمان خوبه مراقب ترشحاتتم با ...

سلام ممنون فداتشم. ترشحاتمم امروز بیشتر شده کلن

نیازمند معجزه

ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم ونی نیت صحیح وسالم بیاد بغلت

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻