2777
2789
عنوان

خدایا دیگ چقد تحمل چرا زودتر نمیکشی منو.... 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارج ازبحث استارترمادرم مادرای قدیم ک راز نگهدار بودن...همسایمون ب شوهرش گفته بود دخترمون پریودشده اونم رفته بود کیک پریودی گرفته بود با تزیین پدبهداشتی واینا..😐😐😐😐😐😐چجوری خوردن؟ چرامن اونموقع اپلاسیون نشدم بااین تعاریف😐😐😐😐

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚

دوستان ببخشید سرم خیلیییییی درد میکنه ع ساعت ۱٠ صبح تا حالا دیگ دارم میمیرم مامانمم ک عین خیالش نیس خوابیده همونی ک گفتم توپ خورده تو سمت راست صورتم سرم و چشمم و بینیم اسفالت شد، ع اون موقع تا حالا خیلی درد میکنه راه کاری سراغ ندارید سرم اروم شه 😣

دوستان ببخشید سرم خیلیییییی درد میکنه ع ساعت ۱٠ صبح تا حالا دیگ دارم میمیرم مامانمم ک عین خیالش نیس ...

دیگ پا میشم سرم گیج میره مامان بابامم ک بدترش کردن

دختر قشنگم شما الان ناراحتی از مادرت چون معتقدی شمارو درک نکرده.واین مشکل فقط و فقط بخاطر تفاوت دیدگ ...

باشه خانم خیلی ممنون از توضیحات تون ❤❤❤💘اگ امکانش هست میشه بیشتر راجب اینکه ب پدرم نفوذ دارن بهم بگید کیا نفوذ دارن می خوان چ کار کنن

والا راس میگی دقیقا👍🏻 اما ع اونجایی ک پای بابامم اورد وسط ن میشه چیزی گف ن میشه بزنی ژیلت ک داریم ...

بزار کمی زمان بگذره بعد....

اما به نظرم الان اون چیزی که ذهنت رو درگیر کرده تمسخر دوستت بوده ‌ . بع این حرفا و نظرات بی توجه باش و خودت رو دوست داشته باش❤

متولد ۸۸ هستی.  عزیز دلم این سایت اصلا مناسبت سنت نیست بیخال حرف بقیه.  فقط درستو بخون خود ...

ن متولد ۸۹ هستم چشم اما اخه این کوتاه کردن مو چیزیه ک همه انجامش میدن ولی بازم ممنون❤❤💕

الان منم دختر سیزده ساله دارم اونم عین شما میگه ولی من بهش گفتم بزرگتر بشی اجازه میدم اونم قانع شد&n ...

خب ب هرحال شما درکش کردید مادر من ک فوش میده ب بابام میگه میگه اگ ۵٠ سالت بود میزاشتم بزنی، اخه ۵٠ ساااااااال😔💔

باشه خانم خیلی ممنون از توضیحات تون ❤❤❤💘اگ امکانش هست میشه بیشتر راجب اینکه ب پدرم نفوذ دارن بهم بگ ...

عزیزم منظورم این بود که پدرتون از مادرتون حرف شنوی دارن.به جادرتون نزدیکتر بشید و مهربونترباشید و خواسته هاتون رو براش مطرح کنید انشالا که جواب میگیرید😍😍

خب بزن طوریک اونا نبینین واقعه گیر ب چه چیزایی نمیدن اصلا نباید اجازه میگرفتی 😒

اجااااازه نگیرم😳 تا درجا بکشن منو😐 من میدونستم نمیزارم می خواستم بزنمم اما ب بعدشم فکر کردم.....  حتی داداشمم گف موهاتو بزن اگ جلو مامانم نمیگف،، مامانم میگف تا ب داداشتم بگم جرت بده😐💔