ع وقتی مدرسه ها باز شده میرم همه دوستام و همه کلاسیام مو های دست و پاشون و زدن، منم ک نزدم مسخرم میکنن حتی بغل دستیم ب مو های پام میگف چقد پشم داری😭😭💔 خیلیییی خجالت کشیدم بعد چن روز دیروز رفتم حموم ب مامانم گفتم میشه مو های دست و پام و کوتاه کنم اونم گف خفه شو.... 😭💔منم دیگ کاری نکردم بابام بشنوه هیچی نگفتم ع حموم ک در اومدم میگف کی تورو مسخره کرده می خواستی فوش..... بدی و کلی فوش های دیگ بار من کرد ک کیو دیدی تو این سن و سال مو هاشو بزنه همشم منو با بقیه مقایسه ع این یاد بگیر ع اون یاد بگیر😑😭 مامان منم اصلللللللا راز نگه نمیداره بچه های مردم ۱٠٠۱ راز ب مادراشون میگن ماماناشون ب هیچ کس هیچی نمیگن بعد من همه رو باید بریزم تو دلم.... اما امروز بابام اعصابش خورد بود ع دست داداشم مامان منم ع پسرش دفاع کرد و بحث منو اورد وسط ک بچه تو این سن و سال ع این گوه ها نمی خوره حداقل اگ (50 سالش) بود میگفتم عیب نداره.... خو بابا من ۱۳ سالمه بچه ک نیستم اگ عیب بود مادرای بقیه عم نمیزاشن بچه هاشون کوتاه کنه😭😭 خلاصه خیلی ع جلو بابام خجالت کشیدم بعدشم کاری کرد ک بابام ع تو عصبانیت بهم بگه حتی لاکم دیگ نمیتونی بزنی😭😭😭😭💔💔💔 دیگ خودتون فکرشو کنید...... 😭😭 سرم داره میترکه ی ساعته دارم گریه میکنم بعدشم ک نیش خودشو زد داره با ارامش چای میخوره😑💔😭 راستی دیروز تو بازی یکی با توپ زد تو صورتم اسفالت شدم چشم و بینیم و سرم داره میترکه ب جا اینکه اینارو ب بابام بگه میره چی میگه..... اصن واسش مهمم نیس ک من توپ سفت خورده تو صورتم😐😭😭لطفا تا اخر بخونید و حتمااااا ی چیزی کامنت کنید چ غلطی کنم ی صلواتم واسه اینکه زودتر بمیرم بفرستید واسم🙏🏻😭😭💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خارج ازبحث استارترمادرم مادرای قدیم ک راز نگهدار بودن...همسایمون ب شوهرش گفته بود دخترمون پریودشده اونم رفته بود کیک پریودی گرفته بود با تزیین پدبهداشتی واینا..😐😐😐😐😐😐چجوری خوردن؟ چرامن اونموقع اپلاسیون نشدم بااین تعاریف😐😐😐😐
باشه خانم خیلی ممنون از توضیحات تون ❤❤❤💘اگ امکانش هست میشه بیشتر راجب اینکه ب پدرم نفوذ دارن بهم بگ ...
عزیزم منظورم این بود که پدرتون از مادرتون حرف شنوی دارن.به جادرتون نزدیکتر بشید و مهربونترباشید و خواسته هاتون رو براش مطرح کنید انشالا که جواب میگیرید😍😍
خب بزن طوریک اونا نبینین واقعه گیر ب چه چیزایی نمیدن اصلا نباید اجازه میگرفتی 😒
اجااااازه نگیرم😳 تا درجا بکشن منو😐 من میدونستم نمیزارم می خواستم بزنمم اما ب بعدشم فکر کردم..... حتی داداشمم گف موهاتو بزن اگ جلو مامانم نمیگف،، مامانم میگف تا ب داداشتم بگم جرت بده😐💔