ع وقتی مدرسه ها باز شده میرم همه دوستام و همه کلاسیام مو های دست و پاشون و زدن، منم ک نزدم مسخرم میکنن حتی بغل دستیم ب مو های پام میگف چقد پشم داری😭😭💔 خیلیییی خجالت کشیدم بعد چن روز دیروز رفتم حموم ب مامانم گفتم میشه مو های دست و پام و کوتاه کنم اونم گف خفه شو.... 😭💔منم دیگ کاری نکردم بابام بشنوه هیچی نگفتم ع حموم ک در اومدم میگف کی تورو مسخره کرده می خواستی فوش..... بدی و کلی فوش های دیگ بار من کرد ک کیو دیدی تو این سن و سال مو هاشو بزنه همشم منو با بقیه مقایسه ع این یاد بگیر ع اون یاد بگیر😑😭 مامان منم اصلللللللا راز نگه نمیداره بچه های مردم ۱٠٠۱ راز ب مادراشون میگن ماماناشون ب هیچ کس هیچی نمیگن بعد من همه رو باید بریزم تو دلم.... اما امروز بابام اعصابش خورد بود ع دست داداشم مامان منم ع پسرش دفاع کرد و بحث منو اورد وسط ک بچه تو این سن و سال ع این گوه ها نمی خوره حداقل اگ (50 سالش) بود میگفتم عیب نداره.... خو بابا من ۱۳ سالمه بچه ک نیستم اگ عیب بود مادرای بقیه عم نمیزاشن بچه هاشون کوتاه کنه😭😭 خلاصه خیلی ع جلو بابام خجالت کشیدم بعدشم کاری کرد ک بابام ع تو عصبانیت بهم بگه حتی لاکم دیگ نمیتونی بزنی😭😭😭😭💔💔💔 دیگ خودتون فکرشو کنید...... 😭😭 سرم داره میترکه ی ساعته دارم گریه میکنم بعدشم ک نیش خودشو زد داره با ارامش چای میخوره😑💔😭 راستی دیروز تو بازی یکی با توپ زد تو صورتم اسفالت شدم چشم و بینیم و سرم داره میترکه ب جا اینکه اینارو ب بابام بگه میره چی میگه..... اصن واسش مهمم نیس ک من توپ سفت خورده تو صورتم😐😭😭لطفا تا اخر بخونید و حتمااااا ی چیزی کامنت کنید چ غلطی کنم ی صلواتم واسه اینکه زودتر بمیرم بفرستید واسم🙏🏻😭😭💔
اینکه مامان راز دار نیست واقعا جای تاسف داره و باخاله مادربزرگ حرف بزن که باهاش صحیت کنه اما درمورد ...
ن مادربزرگ دارم ن پدربزرگ... 😔 اما دو تا خاله دارم ک مامانم با یکی شون دعواش شده اما اون یکی هس ک ذونم دحتراش یکی دوس ازم بزرگترن، لیزر، بند صورت، ارایش، لباس. کوتاه تا بالای ناف.... اما خب خجالت میکشم بگم
کاملا برام قابل درکه اول اینکه موی بدن اصلا خجالت آور نیست هر کی هر چی گفت به جای اینکه چهرت ...
والا راس میگی دقیقا👍🏻 اما ع اونجایی ک پای بابامم اورد وسط ن میشه چیزی گف ن میشه بزنی ژیلت ک داریم اما ازین ب بعد حواسش ب موهام بیشتره دست ک کوتاه کنم ضایه مهلومه پا هم ک قطعا خیلی حواسش هس کوتاه نکنم
دختر قشنگم شما الان ناراحتی از مادرت چون معتقدی شمارو درک نکرده.واین مشکل فقط و فقط بخاطر تفاوت دیدگاه شما دوتا بخاطر تفاوت سنیتون هست وگرنه مادرتون دوست داشتنو نگرانیاشو به شما داره بااین روش نشون میده هرچند اگه اشتباهاتی هم داره.شما خودتونو به مادرتون نزدیکتر کنید و حس همدلی بهش بدید تا راه رو برای همراهی مادرتون باز کنید.بهت حق میدم دخترزیبا چون تو سنی که شما دارید این چیزا برای آدم خیلی مهمه که پیش همکلاسی ضایع نشمو کم نیارم.بعدها که بزرگتر شدید به این مسائل خندتون میگیره.تنهاراهکاری که به ذهنم میرسه نزدیکتر شدن به مادرتونه چون احساس کردم رو پدرتون نفوذ دارن❤❤❤
متولد ۸۸ هستی. عزیز دلم این سایت اصلا مناسبت سنت نیست بیخال حرف بقیه. فقط درستو بخون خودتو بکش بالا بعدش عزییزم بنظرم زوده اصلاح صورتت. خوب ممکنه فردا دوستات بگن دوس پسر بگیر سیگار بکش نباید که حرفها اونا روت اثر بزاره. گوشیتم کم کم بزار کناز بچسب به درست که بشی یه دختر مستقل
شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم