2777
2789
عنوان

اونی ک برای سرایدار اسکلت مرغ برده بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 95 پست
یکی رو میشناسم میلیارد وقتی میاد خونمون همون مرغ رو با لذت می خوره انگار نخورده است .. آرزوی یه دعوت ...

اینکه روی اونارم سفید کرده

بهش گدا میگن

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
اینکه روی اونارم سفید کرده بهش گدا میگن

سفر خارج میره  ریخت و پاش داره ولی یه مهمون خونش نمی تونه ببره بلد نیست تا حالا گوسفند سر نبریده یه دعوتی بده اونوقت شوهرم تو این ۴ماه دوتا دعوتی دادیم هر دعوتی یه گوسفند باور کن مثل نخوردها به به می‌کرد..زنش هم تا میری خونش حالش خوب نیست یه چای سرد با لیوان های رنگی کثیف میزاره جلوت .بعد دعوا راه میندازه با شوهرش یعنی کسی نره ...

قربان وفای سگ ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام توی مرغ فروشی ها اسکلت مرغ هست فت و فراوون... 

ملت میرن میگن اسکلت مرغ دارید؟ .. مرغ فروش هم داره و میفروشه. 

سرخ میکنن میخورن.کلی گوشت مرغ هم بهش چسبیده. 

یک بار همسایمون پنج کیلو از مرغ فروشی سر کوچه خرید میخواست برای کسی ببره. 

من خیلی دیدم مردم می‌خرن.  عیال وار هستند. وسعشون نمیرسه. 

یکی را می‌شناسم همیشه می‌خره. حقوق بازنشستگی دارن ولی کفاف جمعیتشون را نمیده. 

...... 

🌹

چرا سرویس شدی عزیزم؟ خب واقعا نمیدونم. استخون خب با مرغه دیگه. فقط بال و گردنش جدا میشه. مثلا استخوا ...

عزیزم فیله میکنن واسه جوجه کباب مثلا...

وخیلی غذاهای دیگه

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
سفر خارج میره  ریخت و پاش داره ولی یه مهمون خونش نمی تونه ببره بلد نیست تا حالا گوسفند سر نبرید ...

اه اه چندشا

همیشه میگم خدایا اگر روزی انقدر پول بمن دادی اول ظرفیتشو بده

یا هیچوقت منو با پول امتحان نکن

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

بعضی آدما خودشونو میزنن به کوچه علی چپ 

میگن خب خودش گفته بود آشغال مرغ و میوه پلاسیده و اینارو بدید به ما 

حقوق سرایدار و نگهبان ساختمون رو همه واحد ها با هم میدن یعنی مجتوع ما که اینطوره

هر واحد یه مبلغ بیشتری در ماه بده که حقوق اون بیچاره به حقوق اداره کار و یه کم بالاتر برسه کفایت می‌کنه  کمک لازم نداره.

معلوم نیس چقدر به بیچاره میدن که برگشته گفته لاقل اسکلت مرغ هاتونو‌ بدید 

اینام می‌بردن میدادن!

Having fun while stuck in life
جریان ایدا بانو چیه؟

اگه اشتباه نکنم همونیه که شوهرش با ی خانم متاهل رابطه داشت و ایدابانو همه چیو تو گوشی شوهرش دید زدن به تیپو تاپ هم

باردارم بود طفلی

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
جریان ایدا بانو چیه؟

اینجا اومد و درمورد خیانت شوهرت صحبت کرد که خیلی بد بود و نهایت بی غیرتی و بی تعهدی همسرش.

تا دیشب تاپیک زد و گفت که آره همون روز که تاپیک زده بود ی نفر از همین نی ن سایت اومد بهش گفته بود زندگیت درخطر و میخواد کمکش کنه و هرطور شده بود از باب دوستی دراومده بود. شماره اون هرزه خانوم داده بود بهش  و همین کاربر از پست آیدا شات گرفته بود و برا اون خانوم فرستاده بود .

اون خانوم هرزه ک متاهلم بود با پرویی تمام شات هارو برا همسر آیدا  فرستاده بود ... من ندیدم آخرش چی شد ولی ب گمونم دوستان درخواست داشتن کاربری طرف تعلیق کنن ‌

صحبت من روی اعتماد کردن هست

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

اینجا اومد و درمورد خیانت شوهرت صحبت کرد که خیلی بد بود و نهایت بی غیرتی و بی تعهدی همسرش. تا دیشب ...

ای واااای عجب ادم از خدا بیخبری بوده

طفلی داشت اینجا درددل میکرد

بعد این رفته از اون هرزه جانبداری کرده😒😒😒😒😒

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
این کاملا درسته ولی الان ک کسی نخواست سودجویی کنه یکی از کاربرا اومد گفت داستان اینه هیچ درخواست کمک ...

عزیزم خدا خیرت بده

هرجور صلاح بدونین

من چون چندین ساله اینجا دیدم نی نی یار ممنوع کرد گفتم 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
اینجا اومد و درمورد خیانت شوهرت صحبت کرد که خیلی بد بود و نهایت بی غیرتی و بی تعهدی همسرش. تا دیشب ...

اخ اخ چه بد شد من نیومدم بعدش سایت ببینم چی شده خیلی ناراحت شدم سادگی کرد یکی بود از همون اول تاپیک مدام میگفت دوستیمو قبول کن حتما من میتونم کمکت کنم باز گفت بیا با هم خصوصی درد ودل کنیم  یبارم گفت شمارشو بده بمن  مدام میگفت بیا خصوصی احتمالا اون نبوده؟اینا همون زنای خونه خراب کن وهرزن یا مردن اخه تو مجازی باین راحتی ادم اعتماد میکنه