2777
2789
عنوان

اونی ک برای سرایدار اسکلت مرغ برده بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 95 پست
اینجا اومد و درمورد خیانت شوهرت صحبت کرد که خیلی بد بود و نهایت بی غیرتی و بی تعهدی همسرش. تا دیشب ...

ینفرم یبار میگفت پسردایم خواستگارم بود و من اینجا شات گذاشتم از پیامهاش حواسم نبود شمارش بود پسردایش بعد یه نفر از نی نی سایت رفته بود شاتا رو برا پسر دایه فرستاده بود😑

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
اگه اشتباه نکنم همونیه که شوهرش با ی خانم متاهل رابطه داشت و ایدابانو همه چیو تو گوشی شوهرش دید زدن ...

اهانخوندمش اصلا

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای واااای عجب ادم از خدا بیخبری بوده طفلی داشت اینجا درددل میکرد بعد این رفته از اون هرزه جانبداری ...

میدونی کلا اینجا یک سایت با عقاید و رفتارای متفاوت .. 

اینکه بیایم همدردی کنیم و دلداری یا حتی صحبت کنیم وقتمون بگذره خوبه این انسانیت طرف میرسونه .

ولی تو فضای مجازی هیچی معلوم نیست واقعا هیچی .

ن نقل کننده ن بییننده 

اصلا  خیلی هم بخوایم بدبین باشیم خیلیا واس سرگرمی شاید دارن ی تاپیک میزنن ک پربازدید شه . ولی در کل هدف اینه که اعتماد سخته 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

ینفرم یبار میگفت پسردایم خواستگارم بود و من اینجا شات گذاشتم از پیامهاش حواسم نبود شمارش بود پسردایش ...

تازه نگو خط کاری پسر دایه بوده هی بهش زنگ میزدن مزاحمش میشدن 😂

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
اینجا اومد و درمورد خیانت شوهرت صحبت کرد که خیلی بد بود و نهایت بی غیرتی و بی تعهدی همسرش. تا دیشب ...

ای وای من 🤐

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

ای داد😲

چه جونورایی پیدا میشه...نمیترسن از خدا

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁

وایی نگو چه بد طفلی خدا به سرش بیاره همچین آدم های کثیفی رو

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

حالا ک یکی پیدا شده میخواد کمک کنه ب کسی چ مربوطه؟ اره خب اینجا فقط جای صحبتای خاله زنکیه

طبق قوانین سایت ممنوعه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

خدا بهتون برکت بده توروخدا سرد نشید حتما بهش کمک کنید فکر کنید چقد نداری کشیدن که با این میگن اخ جون....ایکاش دستم باز بود😔ولی با میوه پلاسیده مخالفم این دیگه گناهه

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
خدا بهتون برکت بده توروخدا سرد نشید حتما بهش کمک کنید فکر کنید چقد نداری کشیدن که با این میگن اخ جون ...

اوهوم منم موافقم با نظرت

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی

استخون مرغ كلي هم خاصي داره من شوهرم ميخواد مرغ كباب كنه وقتي جدا ميكنه من دور نميندازم سريع ميندازم تو قابلمه و سوپش ميكنم يا گالينا بلانكاش ميكنم ميذارم تو فريزر برا اش و سوپ استفاده ميكنم نيازمند هم نيستيم مرغ هم اينجا قيمتي نداره مفته ولي اينكارو ميكنم چون مقويهبرا بچه ها( بچه هاي من گوشت و مرغ دوست ندارن نميخورن اينجوري حداقل خاصيتش ميره تو غذا و ميخورن)

چيز بدي نيست خود طرف هم گفته ميخوام منتها بصورت پنهان بده كه بچه ها نبينن مثلا به هواي حرف زدن برو اروم بده به مادر خونه

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
هر دعوتی یک گوسفند قربانی میکنید...  بچه کدام شهر هستید؟  مازندران؟ 🙂

🤣🤣خوزستانی هستم ابادان.....مگه چقدر گوشت داره ۲۰ کیلو باشه مهمان هامون هم جمعیت بالاست بیشتر کباب یا چلو گوشت بقیه رو هم اضاف اومد میزارم یخچال یا اگر مهمون هام موندم چرخ میکنم ماکارانی کتلت چیزی درست میکنم 

قربان وفای سگ ♥️
بچها اگه موافقین شماره خانم سرایدارو از این خانومه بگیریم زنگ بزنیم شماره کارتشونو بگیریم هرچقد ک در ...

افرین یک راه کلاهبرداری جدید یاد بقیه بدین که بیان داستانهای اینطوری بگن مرد بیکار و بیعار خانمهای ساده رو با این داستانها دلسوزیشون رو جذب کنه پول بگیره

دسترسیتون بسته میشه دفعه بعد 

هر کس تو سایت پول بده به کاربرا یا کسی دسترسیش برای همیشه بسته میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

حالا ک یکی پیدا شده میخواد کمک کنه ب کسی چ مربوطه؟ اره خب اینجا فقط جای صحبتای خاله زنکیه

افرین یک راه کلاهبرداری جدید یاد بقیه بدین که بیان داستانهای اینطوری بگن مرد بیکار و بیعار خانمهای ساده رو با این داستانها دلسوزیشون رو جذب کنه پول بگیره

دسترسیتون بسته میشه دفعه بعد 

هر کس تو سایت پول بده به کاربرا یا کسی دسترسیش برای همیشه بسته میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar