2777
2789
عنوان

اونی ک برای سرایدار اسکلت مرغ برده بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 95 پست

به نظرم كار اون خانم بد نبود چون اولاً استارتر اون تاپيك گفت توانايى نداره هميشه مرغ بده گاهى اوقات مواد غذايى مثل برنج و مرغ كمك ميكنه دوماً خانم سرايدار خودش گفته فكر كردين اگر استارتر اين كمك هاى حداقلى رو نكنه چى ميشه؟ بچه هاى سرايدار همين هم ندارن كه بخورن يا خانم سرايدار مجبوره براى خريد اسكلت مرغ و همون ميوه هاى پلاسيده،پول بده و بخره

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ممنوعه؟ تا جایی ک من میدونم تو سایت درخواست کمک کردن ممنوعه الان ک کسی درخواست نکرده ما خودمون ...

نی نی یار میگه پایه سودجوها به سایت باز میشه هرکی یه داستانی درست میکنه

میاد میگه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
نی نی یار میگه پایه سودجوها به سایت باز میشه هرکی یه داستانی درست میکنه میاد میگه

این کاملا درسته ولی الان ک کسی نخواست سودجویی کنه یکی از کاربرا اومد گفت داستان اینه هیچ درخواست کمکی هم نکرد برای همسایش فقط گفت عذاب وجدانم بجاست یا خیر

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
باز هم دمش گرم اون خانم اسکلت داد بهش...

اره واقعا

صاحبکارمم من میلیاردرهای ولی پول بیمه رو خودمون میدیم ماهیانه

تا اعتراض میگیم دادبیداد راه میندازه

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
من عاشق کمر مرغم استخوناش و بیشتر دوس دارم🤣🤣🤣

وای منم عاشق کمر وغضروفایه رون مرغم 🤤

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
اره واقعا صاحبکارمم من میلیاردرهای ولی پول بیمه رو خودمون میدیم ماهیانه تا اعتراض میگیم دادبیداد ر ...

یکی رو میشناسم میلیارد وقتی میاد خونمون همون مرغ رو با لذت می خوره انگار نخورده است .. آرزوی یه دعوتی مونده تو دلش نمی تونه بده 

قربان وفای سگ ♥️
این کاملا درسته ولی الان ک کسی نخواست سودجویی کنه یکی از کاربرا اومد گفت داستان اینه هیچ درخواست کمک ...

اینجا یکی اومد تاپیک زد پول بدید یخچال بخرم.

خودش و شوهرش سالم بودن و اهل کارم نبودن

یکی چند میلیون ریخت واسش، بازم اون کاربره طلبکار بود.

متاسفانه خیلی ها دنبال سودجویین

و حق این افراد واقعا نیازمندم، پایمال می کنن

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
حالا ک یکی پیدا شده میخواد کمک کنه ب کسی چ مربوطه؟ اره خب اینجا فقط جای صحبتای خاله زنکیه

ببین کمک خیلی خوبه ها  اصلا منکرش نیستم ولی بنظر خودت چرا یک سایت عمومی این چیزو ممنوع کرده ؟ 

همین دیشب بود که آیدا بانو تاپیک پربازدید چنروز پیش اومد تاپیک زد دوباره و گفته بود اینجا به ی نفر اعتماد کرد و چوب اعتمادش خورد مشکلش با شوهرش جدا .. اینم قوز بالا قوز شده بود  اون مسئله پولی نبود حیثیتی بود .

ولی این دوستمونم نیتش خیره 

اما واقعا میدونیم مگه پشت این کاربرا  کیا هستن .

منم خودم تو اینجور مواقع دوس دارم بشناسم بعد کمک کنم 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

ببین کمک خیلی خوبه ها  اصلا منکرش نیستم ولی بنظر خودت چرا یک سایت عمومی این چیزو ممنوع کرده ؟&n ...

جریان ایدا بانو چیه؟

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces