2777
2789
چرا مامک‌ همون موقع لوش نداد؟الان که فرستادنش سفر تا حالش بهتر شه.... لو رفت؟ اینهمه مدت کمین کرده ب ...

یه اشنایی هم داشتیم همین اتفاق براش افتاد 

بنده خدا چند روز بعدش هم سر کار رفت. حتی به کسی هم نتونست بگه چون خانواده اش دیگه ولش نمی کردن و اونها بدتر اذیتش می کردن  اتفاقا مسافرت هم رفت تا از اون افسردگی و حالت ها خودکشی بیاد بیرون! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

برای منم عجیبه آخه استوریش رو دیدی لب ساحل خوش خرم تو ماشین با دوست پسرشکنسرت علی یاسینی باهاشم عکس ...

اره

خب چطور میشه حرف و واقعیت اینقد باهم متفاوت باشه😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه... بهش میگیم یه سری از زنان ایرانی درخواست دارن که سالها بشینی تو خونه... تا ثابت شه حق با تو ب ...

نگفتیم بشینه با دوست پسرش نمیرفت شمال

نه اینکه شیراز، اصفهان، کیش، شمال، آلمان

پشت سر هم استوری خوش و خرم بعد تجاوز؟ 🤔

سلام... خوبی عزیزم؟❤️ بخدا همین چندروز پیش بود که تو فکرت بودم... دلم میخواست تو یه تاپیکی پیامی برا ...

ممنونم قشنگم زنده باشی 

فدای محبتت 

😘😘😘😘

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
آره شوهرم میگه اگه تجاوز میکرد قطعا اعدامش میکردناحتمالا خورده ولی طفلک شرفش رفت

امید حاجیلی رو حسابی تیغ زده

امین فردین میگفت چرا سکوت کردی حرف نمیزنی ما که میدونم چند نفرتون رو تیغیده اونم با همکاری مادرش

دختره مثل اینکه سریع پاک کرده چرا؟ بعدش هم یه متن گذاشته که معلومه وکیل نوشته براشاینا همش برای من س ...

خب پاک کرده که کرده... این دلیل بر اینه که دروغ میگه؟ متنشم کار خوبی کرده با مشورت وکیلش نوشته... داره قانونی و درست پیش میره..

درضمن یه دختر دیگه هم تو فرانسه...با یه روزنامه مصاحبه کرده و گفته پژمان پاکدامنت به اونم تجاوز کرده بوده... اما سکوت کرده..

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
خفه شو بابا جاهل احمق طرف فرار کرده میفهمی فرار چیه؟ دمش و گذاشت رو کولش رفت حالا طرفداریشو بکن زجه ...

من اصلا قضاوت نمیکنم حق با کدومه

اما یکی از دلایلش میتونه این باشه که اگه حق باهاش هست، به ناحق بهش حکم ندن، چون معلوم نیست شاید کار به نفعش پیش نره

و البته از طرفی هم پلیس اینترپل ایران و کانادا باهم همکاری ندارن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

دختر اگه عاقل بود تنها نمیرفت خونه مرد مجرد مرد پیغمبر هم باشه پایین تنش بهش غلبه داره اگه اون وافعا دنبال بازیگری بود با پدرش برادرش مادرش میرفت خونش آدم چه پژمان باشه چه مرد دیگه نباید تنهابره خونش

یه اشنایی هم داشتیم همین اتفاق براش افتاد بنده خدا چند روز بعدش هم سر کار رفت. حتی به کسی هم نتونست ...

درسته.. از نظر اینها اون دختر باید سالها مینشست توی خونه‌‌‌... البته این کارم میکرد میگفتن فیلمشه یا یه حرف دیگه درمیاوردن‌...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
دختر اگه عاقل بود تنها نمیرفت خونه مرد مجرد مرد پیغمبر هم باشه پایین تنش بهش غلبه داره اگه اون وافعا ...

اگر سطحی ترین نباشه، یکی از سطحی ترین نظرهایی بود که تا به حال شنیدم!

از هر جهت که فکر میکنم اشتباهه، و قابل فهم ترینش همینه که غریزه‌ی جنسی بر عقل غلبه میکنه!

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7