2777
2789
عنوان

اونی ک برای سرایدار اسکلت مرغ برده بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 95 پست
موافقم اگه بهت شمارشو داد منو تگ کن 

افرین یک راه کلاهبرداری جدید یاد بقیه بدین که به جای دارم نون و گوجه میخورم بچه ام شیر خشک نداره داره گریه میکنه بیان داستانهای اینطوری بگن مرد بیکار و بیعار خانمهای ساده رو با این داستانها دلسوزیشون رو جذب کنه پول بگیره

دسترسیتون بسته میشه دفعه بعد 

هر کس تو سایت پول بده به کاربرا یا کسی دسترسیش برای همیشه بسته میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

افرین یک راه کلاهبرداری جدید یاد بقیه بدین که بیان داستانهای اینطوری بگن مرد بیکار و بیعار خانمهای س ...

مگه من کلاه بردارم  راه نشون کسی بدم؟ 

زیرا گریختن در شأن ما نبود🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه من کلاه بردارم  راه نشون کسی بدم؟

ببینین الان خیلی ها خاموش دارن این تاپیکو میخونن وقتی یکی میاد میگه بیایین کمک کنیم بقیه هم حمایت میکنن اونا میگن خب خانمهای نی نی سایت خیلی ساده و مهربونن زود تحت تاثیر قرار میگیرن از فردا میان میگن یه همسایه داریم اب هم ندارن ما بهشون اب میدیم خیلی بی پول و فقیرن بعد همه میان میگن شماره کارت بده لطفا تو سایت از این مسائل طرفداری نکنین اینو بدونین هر کس پول بده تو سایت به کسی و هر کس پول بگیره کاربریش برای همیشه بسته میشه اینو بهشون بگین و تمام

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

استخون مرغ كلي هم خاصي داره من شوهرم ميخواد مرغ كباب كنه وقتي جدا ميكنه من دور نميندازم سريع ميندازم ...

بچه های منم گوشت و مرغ نمیخورن ،میشه بگی پختنی ادویه چی میزنی،و چطور فریزر میکنی؟ تو نایلون فریزر میریزی؟ بعدم تو کدوم غذاها استفاده میکنی؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
بچه های منم گوشت و مرغ نمیخورن ،میشه بگی پختنی ادویه چی میزنی،و چطور فریزر میکنی؟ تو نایلون فریزر می ...

فقط با پياز و نمك وفلفل و زردچوبه ميپزم  اونقدر كه استخونها پوك بشن 

بستگي داره اگه همون موقع بخوام سوپش كنم كه مثلا عدس و كرفس و حالا هر چي كه بدرد سوپ ميخوره ميريزم توش البته قبلش استخونهايي كه ديگه له ننيشن رو در ميارم و تو ميكسر كاملا لهش ميكنم 

برا فريز كردن هم خنك كه شد پلاستيك ميكشم رو قالب ميريزم توش بعد ميزارم تو فريزر. وقتي بست از قالب در ميارم و بسته بندي ميكنم 

تو سوپ و اش معمولا استفاده ميكنم بچه هاي من خيلي بد غذان  مرغ و گوشت  نميخورن تازگي ماهي هم اضافه شده بزرگه كه فكر كنم گياه خوار بشه ١٠ سالشه ولي لب نميزنه به گوشت

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
فقط با پياز و نمك وفلفل و زردچوبه ميپزم  اونقدر كه استخونها پوك بشن  بستگي داره اگه همون ...

پسر بزرگ منم ۱۲ سالشه گیاه خواره کاملا😭😭😭کوچیکه هم به اون نگاه میکنه، ممنون که وقت گذاشتی و توضیح دادی

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده