2777
2789
عنوان

اونی ک برای سرایدار اسکلت مرغ برده بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 95 پست
ران مرغ نیست ..ران جدا می کنن سینه مرغ رو گوشت هاش جدا میکنن بال هاش و کمر مرغ می مونه و سینه ای که ...

اهان پس زیادم بد نیست یجورایی ابگوشت مرغ درست میکنن مزش بد نمیشه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتى سينه و رون مرغ رو بدون استخون كنن به اون استخون ها ميگن اسكلت مرغ

بيرون كيلويى ميفروشن متاسفانه انقدر وضع اقتصادى بدى شده كه مردم ميخرن براى درست كردن غذا بديهيه از مرغ قيمتش كمتره 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
والا من زیاد خورد کردم نمیدونم اسکلت به کجاش میگن منظورش همون قسمت چسبیده به دمشه؟ 

ببین گردنش کجاست؟ 

پایین گردن  ی سری استخون هست مثل قفسه سینه  

اون وسط 

ب اون میگن  

وقتی میخوای سینرو تیکه کنی  از اون استخون  جدا میکنی دگ   اونجا اسکلته 

اهان پس زیادم بد نیست یجورایی ابگوشت مرغ درست میکنن مزش بد نمیشه

مزه اش مزه مرغ دیگه بله گوشت هم داره یکم ولی نه زیاد خیلی ها میگیرن کیلو ۱۲ تومن باهاش آبگوشت درست میکنن

قربان وفای سگ ♥️

عزیزم منم میخاستم اونجا پیام بدم که قفل شده ....مادرم چند تا درخت گیلاس داره به فصلش گیلاس و که کندن یه مقداری رو تعارفی بین در و همسایه قسمت میکنه ..یکی از همسایه ها به مادرم گفت اگه گیلاس های آسیب دیده و زیر درخت افتاده رو نمیخایین بدین بهم مربا و شهد درست کنم باهاشون..من و مادرم گیلاس ها رو جعبه زدیم ..گیلاس یه کم اسیب دیده یا ضعیف ترو با یه جعبه گیلاس سالم و دادیم به اون خانم کلی خوشحال شد ....وگرنه ما که استفاده نمیکردیم حروم میشد ....اون خانمم هم به استارتر گفت اسکلت مرغ و میخام استارتر هم برنج و مرغ خوب میده بهشون به علاوه اسکلت مرغ....به نظرم کار بدی که نمیکنه کار خوبی هم کرده

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
حالا ک یکی پیدا شده میخواد کمک کنه ب کسی چ مربوطه؟ اره خب اینجا فقط جای صحبتای خاله زنکیه

گفتم بدونه تعلیقش نکنن 

انقدر سابقه ی کلاهبرداری اینجا در اومده 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
یا حسین واقعا گفتن سگ؟ من تا اخر نخوندم اولاشو خوندم خیلی ناراحت شدم

واقعا متاسفم هی میگن ما میدیم ب سگ زشته بخدا دل میشکنه باحرف دوستداشته میداده و اون طرفم قبول میکرده بنده خدا گف مرغ هم دادم برنج دادم براعید هیچیش و ندیدن فقط چسبیدن ب اون 

خدایا همه مریضا روشفابده💔💔💔❤
وای اون چیزی نمیمونه که روش من نگه میدارم میندازم سوپ درست کردنی چون مزه ی خوبی داره

خب این مرغا ک خاصیتی نداره استخونشون ک مثلا واسه سوپ استفاده کنن بعضیا فقط فیله رو استفاده میکنن

اینکارها اینجا ممنوع

چرا ممنوعه؟ تا جایی ک من میدونم تو سایت درخواست کمک کردن ممنوعه

الان ک کسی درخواست نکرده ما خودمون میخوایم اینکارو کنیم تازه اگه همسایشون شمارشونو بدن

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
حالا ک یکی پیدا شده میخواد کمک کنه ب کسی چ مربوطه؟ اره خب اینجا فقط جای صحبتای خاله زنکیه

واقعا نمیشه اعتماد کرد

من یبار گفتم سرایدارم وضعم خوب نیس

ی کاربر اومدگفت چته

گفتم دندون جلوم افتاده خجالت میکشم همه دندونام خرد شدن

عکس فرستادم گفت بخشی از هزینه هاشو میده ولی ماها گذشته و خبری نشده

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
والا ۱۲ سال خرد کردم ولی اسکلتی نبود بندازمش دور! گردن و بال و کمرش رو هم  سوپ درست کردنی استف ...

خخخ ببین سینه از استخونش جدا کن بدون اینکه خوردش کنی اون استخون گیشه اسکلت مرغ

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید