عزیزم منم میخاستم اونجا پیام بدم که قفل شده ....مادرم چند تا درخت گیلاس داره به فصلش گیلاس و که کندن یه مقداری رو تعارفی بین در و همسایه قسمت میکنه ..یکی از همسایه ها به مادرم گفت اگه گیلاس های آسیب دیده و زیر درخت افتاده رو نمیخایین بدین بهم مربا و شهد درست کنم باهاشون..من و مادرم گیلاس ها رو جعبه زدیم ..گیلاس یه کم اسیب دیده یا ضعیف ترو با یه جعبه گیلاس سالم و دادیم به اون خانم کلی خوشحال شد ....وگرنه ما که استفاده نمیکردیم حروم میشد ....اون خانمم هم به استارتر گفت اسکلت مرغ و میخام استارتر هم برنج و مرغ خوب میده بهشون به علاوه اسکلت مرغ....به نظرم کار بدی که نمیکنه کار خوبی هم کرده
یا حسین واقعا گفتن سگ؟ من تا اخر نخوندم اولاشو خوندم خیلی ناراحت شدم
واقعا متاسفم هی میگن ما میدیم ب سگ زشته بخدا دل میشکنه باحرف دوستداشته میداده و اون طرفم قبول میکرده بنده خدا گف مرغ هم دادم برنج دادم براعید هیچیش و ندیدن فقط چسبیدن ب اون
والا ۱۲ سال خرد کردم ولی اسکلتی نبود بندازمش دور! گردن و بال و کمرش رو هم سوپ درست کردنی استف ...
خخخ ببین سینه از استخونش جدا کن بدون اینکه خوردش کنی اون استخون گیشه اسکلت مرغ
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید