2777
2789
عنوان

اونی ک برای سرایدار اسکلت مرغ برده بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 95 پست

مرغ و بی استخون میکنن برا جوجه برا چرخ کردن 

بعدشم گفتش اون خانوم ک خود طرف راضی بوده چرا جو میدین زشته هی سگ سگ میکنید ..

دیگ این بحث و تمومش کنید تا دل چندین نفر نشکسته

خدایا همه مریضا روشفابده💔💔💔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها اگه موافقین شماره خانم سرایدارو از این خانومه بگیریم زنگ بزنیم شماره کارتشونو بگیریم هرچقد ک در ...

اینکارها اینجا ممنوع

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
مرغ و بی استخون میکنن برا جوجه برا چرخ کردن  بعدشم گفتش اون خانوم ک خود طرف راضی بوده چرا جو م ...

یا حسین واقعا گفتن سگ؟ من تا اخر نخوندم اولاشو خوندم خیلی ناراحت شدم

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
مرغ و بی استخون میکنن برا جوجه برا چرخ کردن  بعدشم گفتش اون خانوم ک خود طرف راضی بوده چرا جو م ...

همینو بگو خوب یه سرچ کنید عکسشو ببینید

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

واااا بعضیا دیگه خیلی لوسن ینی چی اسکلت مرغ‌چیه 

شما تا حالا سینه مرغ ریش ریش نکردین برای سالاد الویه یا لای برنجی ماکارونی چیزی ؟؟؟؟

خب یه سری استخون میمونه اون اسکلتشه 

من یه خانواده پولدار میشناسم با اسکلت مرغ سوپ میذاشتن برا وعده های غذاییشون ایشون ک وضعیت مالی بدی دارن و خودشون گفتن 

چرا سرویس شدی عزیزم؟ خب واقعا نمیدونم. استخون خب با مرغه دیگه. فقط بال و گردنش جدا میشه. مثلا استخوا ...

نه ببین عزیزم برای مرغ ریش همراه برنج یا سوپ اسکلت مرغ جدا میکنن گوشتشو جدا میکنن 

چرا سرویس شدی عزیزم؟ خب واقعا نمیدونم. استخون خب با مرغه دیگه. فقط بال و گردنش جدا میشه. مثلا استخوا ...

ران مرغ نیست ..ران جدا می کنن سینه مرغ رو گوشت هاش جدا میکنن بال هاش و کمر مرغ می مونه و سینه ای که گوشتاش جدا شده 

قربان وفای سگ ♥️
ن اسکلت مرغ کامل فیله رو جدا میکنن  بیشتر هم از  خود مرغ فروشیا میخوان انجام بده

وای اون چیزی نمیمونه که روش من نگه میدارم میندازم سوپ درست کردنی چون مزه ی خوبی داره

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم