2777
2789

بیستو سه سالمه ولی وقتی نگاه میکنم میبینم هر ادمی که به عنوان دوست داشتم تا این سن یه جایی ضربه اشو زد.من همیشه سعی کردم براشون بهترین باشم هرمشکلی داشتن گوش شنوا بودم از خودم میزدم کمکشون کنم.توی دانشگاه میشد تایممو با تایم کلاس دوستم عوض کنم بدترش کنم چون اون سختش بود تایم بعد از طهر باشه. شده بود اگر یه فرصت پیش میومد جفتمون نیاز داشتیم از خودم میزدم برای دوستم.همیشه من جلو میقتادم زیونشون میشدم و ...

من حتی وقتی از دست کسی ناراحت میشم یا کسی چیزی میگه یه جور رفتار میکنم نفهمه ناراحت شدم معذب بشه و خودم فراموش کنم.ولی با همه اینا هیچوقت کسی که تو دوستی دقیقا مثل خودم باشه سر راهم قرار نگرفت.من خیلی وقتا خواسته خودم منافع خودمو‌ میذاشتم کنار تا بتونم دوست خوبی باشم ولی اونا اول خودشونو میدیدن و بعد اگر به ضررشون بود پشتمو‌ خالی میکردن!من با این حس مزخرف چکار کنم؟اینکه میفهمی درنهایت بازم مقصر جلوه داده بشم چون همیشه در برابر رفتارای نادرستشون خندیدم تا مبادا دلشون بشکنه و درنهایت الان خودمم که نه میتونم اون ارتباطارو قطع کنم نه بعضی وقتا ارامش دارم دلم میخواد برم یه جایی که هیچ دوست اشنایی نبینم پر باشن از ادمای غریبه که دوستی هامون شبیه خودم باشه نه اینکه فقط منافع خودشون همیشه اولویت باشه.شما اگر همچین تجربه ای داشتید چکار کردید با اون حس تنهایی؟

هر وقت این پیام به چشمت خورد به نیت ظهور یه صلوات مهمون میکنی؟🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تنها دوست واقعی ندارم

احساس میکنم خانوادمم واقعی نیستن 

احساس میکنم فقط خودمم یکه و تنها 

مگه میشه ادم انقدر غریب؟

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

https://www.instagram.com/tv/CcFkUgUFINc/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
نه من تو هر سنی که بودم یه رفیق فابریک توپ داشتم اصلا نمیدونم اگه نبودن چی میشد

منم سعی میکردم اینجور باشم برای طرف مقابلم ولی بالاخره هرکدوم یه جا یه کاری میکرد با خودم بگم واقعا این دوستی ارزش داشت؟یعنی دلم میخواد فقط یه دوست داشته باشم ولی کامل مثل جوری که من دوستم ،دوستی کنه

وای تو چقد منی دختر 🫂🚶🏻‍♀️

یعنی اگر بگم چکارا کردم و در جواب یهو چه چیزا دیدما جاهایی که فکرشو نمیکردم ژرف پشتمو‌خالی کنه درصورتی که مثلا من همونکارو برای طرف مقابل کرده بودم بعد ازش‌میخواسم خب حمایتم کنه میدید به ضررش شاید بشه حتی نثلا راجب یه چیز مسخره ای مثل به خطر افتادن نمره،میکشید کنار!!!

نه تنها دوست واقعی ندارم احساس میکنم خانوادمم واقعی نیستن  احساس میکنم فقط خودمم یکه و تنها&n ...

من کلی اختلاف دیدگاه دارم با خونوادم برای همین نشد هیچوقت مثلا باهاشون خیلی صمیمی باشم