2777
2789
عنوان

شده حس کنید هیچ دوست واقعی ای ندارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 29 پست

من تا سن الانم نهایت میتونم دو تا دوست خوب داشتم ولی کوتاه مدت بود دووستیمون یکی دوسال بود.

یعنی ن تنها دوستا واقعی نداشتم همون دوست الکی هم‌نداشتم‌و زیاد اجازه ندادم کسی باهام صمیمی و نزدیک شه.

از این بابت خیییییلی خوشحالم.ارتباط با ادما رو زیاد دوس ندارم

دوستای توام کار درستو میکردن.هر کی باید اولویتش خودش باشه.توام باید اولویتت خودت میبودی.اشتباه از اونا نیست.اعتماد به نفست که بره بالا و خودتو دوس داشته باشی یاد میگیری اول خودت مهمی.

حس نمیکنم ،چون کلا دوستی ندارم 

با دیدگاه الانم حس میکنم دوست نداشتن خیلی بهتره تا خودتو فداکنی برا خیلیا بعد تنهات بذارن با اینکه اسم دوست روشونه

هر وقت این پیام به چشمت خورد به نیت ظهور یه صلوات مهمون میکنی؟🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم اینطورم.من حتی واسه خاطر دوستم ک فکر میکردم صمیمی هستیم باهم یکسال از مدرسه اخراج شدم ولی ...

منم دقیقا سر خیلی مسایل به خاطر اونا میرفتم جلو ازشون دفاع کنم بعد خودشون چون منافعشون به خطر میفتاد جا میزدن!طلبکارم میشدن!!!

چقدر زیبا بود واقعا ممنونم

نوش جان

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

دقیقا مثل من 

دوست صمیمیم اومد شب عروسی خواهرش از من پول قرض گرفت که بره آرایشگاه بعد منو دعوت نکرد بقیه دوستامونو گفته بود 

کسی که هر کاری فکرشو کنی براش کرده بودم 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
من تا سن الانم نهایت میتونم دو تا دوست خوب داشتم ولی کوتاه مدت بود دووستیمون یکی دوسال بود. یعنی ن ...

خودمم حس میکنم کمبود اعتماد به نفسم و ترس از تنهاییم باعث شد اینجور خودمو از اولویت درارم و همین باعث ایجاد توقع میشد ولی بعضی وقتا طرف مقابلت رفتاری می‌کنه که واقعا حقت نیست.

منم یکی مثله خودت که هیچکس رو ندارم دقیقا از سیر تاپیاز زندگیم دسته همس ولی کومحرم کومرحم حتی شوهرم از صداقتم سواستفاد میکنه دنیا دنیای منفعت دورویی منم جوریم که دیگه مادرمم دوست ندارم از بس دلم شکسته همیشه بهرکی اعتماد کردم دودیتی زد تو سرم دیگه از همه حتی‌ مسلمونیمم خستم چون خداهم دوستی بامن رونمیخواد هرشب گریه خداخدا ولی هیچ اثری نیست 

🥲🥲🥲🥲🥲 من مامانمم‌میگه تو هیچوقت از دوست شانس نداشتی🤦🏻‍♀️

دیگه چیه که مامانتم میگه بیخیال شو من حس میکنم هرچی بیشتر رها کنم بهتره بالاخره موقعیتای مختلف ادمای مختلف یکی پیدا میشه که واثعی بمونه تا تهش

دقیقا مثل من  دوست صمیمیم اومد شب عروسی خواهرش از من پول قرض گرفت که بره آرایشگاه بعد منو دعوت ...

اخ چه دردی داره واقعااااا حداقل تمیدوارم دلیل اورده باشه

اخ چه دردی داره واقعااااا حداقل تمیدوارم دلیل اورده باشه

هیچ دلیلی فقط گفتن فامیلامون نیومدن کاش تورو به جاشون گفته بودیم یعنی خودت ارزشی نداشتی جای فامیلای غایب منم گفتم اشکال نداره منم عروسیم دعوتتون نمیکنم و واقعا هم نکردم ضجه مویه میکردن که دعوتشون کنم همش'میگفت من برای عروسیم تورو دعوت میکنم منم هیچی نمیگفتم تا عروسیم ما که شب تا صبح پیش هم بودیم و مثل چی من براشون مایه میزاشتم شدیم در حد پیام تبریک عید و یلدا حیف از رفاقتمون بود  

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
منم یکی مثله خودت که هیچکس رو ندارم دقیقا از سیر تاپیاز زندگیم دسته همس ولی کومحرم کومرحم حتی شوهرم ...

منم همینجور بودم یعنی همیشه صادق صادق یودم خود واقعیم ولی اونا به خودشون حق میدادن چون مثلا نطرم فرق داره سریع عصبی یشن یه جور رفتار کنن انگار من مقصرم یا من همیشه بکشم کنار برای اونا یا بیفتم جلو برای اونا.ولی دررابطه با خدا من توی تاپیک تاحالا حضور خدارو حس کردین پسام گذاشته بودم اینجا هم میگم منم همین شدع بودم اونقدر نمیشد اونقدر تو مواقعی که فکر میکردم همه چیز درسته ضد حال بهم زده میشد دیگه خدا کمرنگ شده لود برام تا یه از دست دادنی تو زندگیم رخ داد اینقدر بیپناه بودم حتی همین دوستامم دیگه حوصله امو‌ نداشتن اینقدر حس عجز کردم رفتم سراغ خدا،اولش با دعوا ها شبا گریه میکردم میلرزیدم از ته دلم میگفم چرا اینجور شد خدا من درد دارم دردمو‌به کی بگم،برای اینکه دردم کم شه قران گوش دادنو شروع کردم دعا میخوندم چله میگرفتم مشکلم برطرف شه اون ادمی که میخواسمش نه تنها رفت بلکه بعد اینکه دعا اینا کردم ازدواج کرد!ولی اینبار باور‌کن از درون ارامش داشتم خودتو به خدا نزدیک کن خدا درست کنارته منتطرع بری پیشش داد بزنی دردو دل کنی غراتو بشنوه ولی نزدیکش شو یادمه یه روز از همون روزا که دعا گوش میدادم چله ی دعای توسل بود شاید نصف چله من هروقت میذاشتم تو‌گوشم بغض داشتم .با بغض گوش میدادم یه بار گفتم خدا خودت نگا دلت میاد منی که حداقل اسما شیعه ام اومدم سمتت موقع خوندن دعا بغض تو گلوم باشع؟واصعا بغضی هم نبود ک بگم یه دقیقه دو دقیقه استا از اول تا اخر دعا بغض تو گلوم بود که چرا نشد چرا به چیزی نمیرسم هرچی بیشتر صدا میزنم.ولی ادامه دادم الان با وجود همه از دست دادنام راه ارامشو فهمیدم خودت باید طی کنی این مسیرو بری با خدا سنگاتو وا بکنی خدا با تو مشکلی نداره ما ازش دوریم الان که دعای توسلمو میخونم باورم نمیشه دیگه هرچقد هم به اون مسیله فک میکنم دیکه بغض نیست توی خوندنم.خیلی بد حرف زدم شاید فکر‌کنی شعاریه ولی دقیقا چیزی بود که تجربه اش کردم قبل اون اتفاق هردری میزدم نااروم بودم اون ادمو‌داشتم تو زندگیم ولی کلافه بودم داغون بودم اصن خدا رو در حد ایت الکرسی موقع بیرون رفتن داشتمو نمازای تند تند خوندنم و حتی نخوندنم.برو سمتش شاید همه بلاها برا اینه بری خدارو کنارت داشته باشی و بگذری از این روزای سخت. نه مقابلت.خدارو نداشته باشیم دیگه چی داشته باشیم؟باهاش اشتی کن حتی اگه چیزی که میخوایو نده یه مدت بگذره نمیدونمم برای هرکس چقدره ولی بعد اون ارامش تداومیه رو میشه دید.ببخشید زیاد حرف زدم

هیچ دلیلی فقط گفتن فامیلامون نیومدن کاش تورو به جاشون گفته بودیم یعنی خودت ارزشی نداشتی جای فامیلای ...

ای کاش واقعا گیر ادمایی میفتادیم که مثل خودمون بودن و واقعا خیلی خوبه که تونستید از اون ارتباط بیاید بیرون اگر معذرت خواهی بود میشد باز هضمش کرد ولی اینجور رفتار ادمو‌ماوجه این میکنه که ارزشت برای کسی که ارزش داره چقدره امیدوارم ادم های درست در مسیرتون قرار بگیرن