2777
2789
عنوان

به بچه جاریم حسودیم میشه😔

1777 بازدید | 76 پست

میدونم یه سریاتون الان مسخره یا سرزنشم میکنید ولی میگم مشکلمو😞

من الان عقد هستم و شدیدا عاشق شوهرم هست. یه دختر جاری حدودا ۳ساله دارم که شوهرم خییییلی دوسش داره و نازشو میکشه و من خیلی حساس شدم رو این موضوع و حسودیم میشه.دوس ندارم شوهرم به کسی جز من توجه و محبت کنه. هرجا بریم این دختربچه هم باشه واقعا بهم میریزم چون میدونم دوباره شوهرم میخواد هی بغلش کنه و نازشو بکشم. واقعا موندم چیکار کنم دست خودمم نیست😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا حضرت پشم 😶

نمیدونم شاید از عشق زیادیه ک بهش داری 

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.

بیخیال اسی .‌شوهرم منم خیلی برادرزادشو دوست داره . منم دوسش دارم حساس نیستم عموشه دیگه 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

حسودی ب بچع ۳سالع😐

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894