2777
2789
شیر خشکا همش یکیه  مهم اینکه کدومش رو دوست داره  من نان میدم

اخه این رژیمیه بعد الان یکماهه که شیرخودمم اصلاا نمیخوره فقط همینو

بعد خیلی ریزه میزست چندروزدیگه شش ماهش تموم میشه اما کوچولوهست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه این رژیمیه بعد الان یکماهه که شیرخودمم اصلاا نمیخوره فقط همینو بعد خیلی ریزه میزست چندروزدیگه ش ...

دختر منم ۳روز دیگه ۶ماهش کامل میشه 

۴ماهگی وزنش کردم ۵۲۰۰بود

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

وزن نگرفتنش به خاطر رفلاکس هست یا آلرژی  ربطی به شیر خشک نداره اگر میسازه باید همین رو بخوره

و در نهایت مهم نیست سخت نگیر

بچه های من هردو ریزه میزه بودن الانم بزرگ شدن هیج فرقی با بچه های دیگه ندارن

اپتامیل پپتی برای بچه های رفلاکسی یا آلرژیک هست  مقوی بودن یا نبودن اهمیت نداره مهم اینه که بس ...

اره دخترمنم ریفلاکسه اینقدرسخت گیرمیارم  هرقوطیو و شیرخوبیه سبکه امت خداکنه اینسری عوض کنه شیرشو

وزن نگرفتنش به خاطر رفلاکس هست یا آلرژی  ربطی به شیر خشک نداره اگر میسازه باید همین رو بخوره و ...

جدی؟توروخدا بهم بگو تااروم شم😭به روم نمیارم جلو دیگران انا از درون ناراحتم دخترم رشدش کنده خیلیی

جدی؟توروخدا بهم بگو تااروم شم😭به روم نمیارم جلو دیگران انا از درون ناراحتم دخترم رشدش کنده خیلیی

هردوتا پسرهای من آلرژی و رفلاکس شدید داشتن 

با اینکه وزن تولد هردو بالای ۳کیلو بود یک سالگی هیچکدوم به ۹ کیلو هم نرسیدن  الانم بزرگ شدن ۷ساله و ۱۲ساله 

فرقی با بچه های همسن خودشون ندارن 

یکی شون قدش کوتاه هست ولی خوب ارث هست در واقع چون اون یکی قدش بالای نمودار هست 

هردو سالم هستن و اصلا ضعیف نیستن که تند تند مریض بشن

هردوتا پسرهای من آلرژی و رفلاکس شدید داشتن  با اینکه وزن تولد هردو بالای ۳کیلو بود یک سالگی هی ...

اهان دخترمنم بالای ۳ کیلو بود اما الان ازنمودارپایینه  پسرای گل شماهم شیرخشکی بودن؟

اهان دخترمنم بالای ۳ کیلو بود اما الان ازنمودارپایینه  پسرای گل شماهم شیرخشکی بودن؟

نه اولی که شیرخشک مخصوص نبود زمانش شیر خودم میخورد و نمیخورد چون کسی نمی دونست رفلاکس چیه که

دومی که اپتامیل بود نمیخورد دوست نداشت شیرخودم باز با رژیم دیگه