2777
2789

نماز هفت بانو رو باید مادر بخونه درسته اگه بلدید بیاید بگید و بگید کی نتیجه گرفته 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جدیده نشنیدمش

من تو همین نی نی سایت دیدم میگفتن خیلی جواب گرفتن 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

میخوام بدونم سوره یاسین حتما باید خونده بشه اخه مامان نمیتونه بخونه

@رانندگی1a عزیزم نماز هفت بانو خیلی شنیدم بخت گشا هس اونم طریقش اینه مادر باید بخونه  بیا انجام بدیم هر مجردی میشناسی تگ کن جوهب گرفتیم اطلاع بدیم 

مرسی طریقشو بگین تا به مامانم بگم انجام بده🌹

عزیزم تو نت هم هس ولی برات کپی کردم 

در این نماز برای هر یک از هفت بانوی بزرگ اسلام دو رکعت نماز به جا آورده و پس از هر دو رکعت صد صلوات بفرستید

می توانید به جای صلوات سوره مبارکه یس را (یک بار) بخوانید .این سوره هفت مبین دارد در انتهای هر مبین دست ها را به سوی آسمان بلند کرده و بگوید به حق حضرت خدیجه و یا ….به من عروس یا داماد خوب عطا فرما. در هر مبین خداوند را به حق یکی از بانوان که اسامی آنها در بالا ذکر شد، سوگند دهید.

فرد نمازگزار باید به نیت فرزندش، پس از نماز صبح، برای هرکدام از این بانوان دو رکعت نماز شبیه نماز صبح بخواند و جمعا چهارده رکعت به ارواح ملکوتی آن‌ها هدیه کند. پس از هر دو رکعت، لازم است برای هر کدام از این بانوان صد صلوات بفرستد و یا یک بار سوره‌ یاسین را بخواند (برخی منابع خواندن هر دو را لازم می‌دانند). در سوره یاسین هفت بار کلمه “مبین” تکرار شده است که فرد نمازگزار باید در پایان هرکدام از آن‌ها، دست‌ها را به سوی آسمان بلند کرده و با بردن نام یکی از بانوان و سوگند دادن خدا به حق یکی از آن‌ها، طلب داماد و یا عروس خوب کند.

خواندن نماز هفت بانو برای گشایش بخت بسیار موثر است که باید این ختم توسط مادر دختر یا پسر انجام بگیرد.

در این نماز به حضرت خدیجه کبری ، حضرت فاطمه زهرا، حضرت فاطمه بنت اسد مادر گرامی حضرت علی، حضرت ام البنین مادر گرامی حضرت عباس، حضرت زینب ، حضرت فاطمه معصومه دختر موس بن جعفر و خواهر امام رضا ع و حضرت نرجس خاتون مادر گرامی امام زمان عج متوسل میشویم تا بخت دختران و پسران جوان باز شود و ازدواج کنند