2777
2789
عنوان

از تجربهاتون بگین

286 بازدید | 42 پست

سلام.دخترم۲سال و ۱ ماهشه از دیروز میخوام از پوشک بگیرمش..وقتی جیش نداره میگه مامان جیش میبرمش توالت جیش نمیکنه شاید دیروز ۱۰بار گفت و اما جیش نکرد و فقط پی پیشو تو دسشویی کرد.جیششو تو شلوارش میکنه امروز عصبانی شدم زدم بچمو🥺😭🥺🥺لطفا بگین چیکار کنم .خیلی خوبه حرف نمیزنه در حد کلمه و اینا جنله بندی نداره

برام یه صلوات بفرس.مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بزنه تورو 😕برا جیش زدیش؟

پس من چرا هروقت جیش میکرد قربون صدقش میرفتم 

فکرکن ی سال فقط ی سال دیگ خودش میره دسشویی 

بخدا پسرم شده سالش دلم واسه وقتی میبردم میشستمش تنگ شده 

چشمت بزاری روهم بزرگ میشه نزن بچه رو 

خودتو بزار جاش ی لحظه عمدی ک نمیکنه... 

وقتی میبریش جیش یکم اب بریز رو بدنش تا زودتر جیش کنه و مقاومت نکنه

داره از اینا اما نمیشینه اصلا روش

من ک بچه هامو خودم تند تند میبردم خودش نم خیس میکردن اهمیت نمیدادم فرشو بعد اینکه درست شدن میدادم بشورن

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
خدا بزنه تورو 😕برا جیش زدیش؟ پس من چرا هروقت جیش میکرد قربون صدقش میرفتم  فکرکن ی سال فقط ی ...

خودم الان خیلی عذاب وجدان گرفتم ...تو دسشویی جیش نمیکنه تو خونه میاد جیش میکنه

برام یه صلوات بفرس.مرسی
خودم الان خیلی عذاب وجدان گرفتم ...تو دسشویی جیش نمیکنه تو خونه میاد جیش میکنه

خب پسر منم همین بود تمام بچه ها همینن 

همشون کم وزیاد داره 

همه جای خونت هم ممکنه کثیف کاری بشه لطفا دیدتو عوض کن

خدا بزنه تورو 😕برا جیش زدیش؟ پس من چرا هروقت جیش میکرد قربون صدقش میرفتم  فکرکن ی سال فقط ی ...

دقیقا من به همین بزرگ شدنش که فکر میکنم سخت نمیگیرم 

دختر من ۳ سالشه برای پوشک گرفتن همکاری نمیکنه همش میگم تا ۴ سالگی بالاخره یاد میگیره ولی همه میگن خیلی دیر شده و فلان