2777
2789
عنوان

تجربه من از داروخانه مثبت سبز💊💊

6761 بازدید | 21 پست

سلام دوستان میخواستم تجربه ی خریدم رو از این سایت در اختیارتون بزارم امیدوارم که مفید واقع بشه ، من خودم قبلا  داخل نی نی سایت برا این سایت سرچ کرده بودم ببینم معتبر هست یا نه و خب چیزای جالبی نمیگفتن ( مثلا عدم پاسخگویی و ارسال محصول و....) برا همین از خریدش منصرف شدم از سایت داروکده خرید انجام دادم که البته راضی هم بودم. مدت ها از این قضیه میگذشت تا اینکه برای پیدا کردن یه قرص مجدد اسم سایت مثبت سبز رو دیدم و از سر کنجکاوی و اینکه ببینم قیمت چقدره اونجا و.... واردش شدم و در کمال تعجب دیدم ۵۶ درصد تخفیف داشت و خب وسوسه شدم بخرم😂😂 برا همین رفتم داخل پیجش و زیر یکی از کامنت ها پرسیدم که آیا کسی خرید کرده راضی باشه و...  دو نفر پاسخ دادن که اوکی هست و میتونی بخری

خلاصه دلم رو زدم به دریا و خریدم رو انجام دادم 

۱۴ فروردین خرید انجام دادم و در کمال تعجبم ۱۷ فروردین بسته به دستم رسید ( چون من استان فارس زندگی میکنم و فاصله زیاد بود تعجب کردم ) تا حالا با این سرعت بسته ای به دستم نرسیده بود😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ انقضای محصول رو چک کردم و خوب بود و از خریدم خیلی راضی بودم 

برا این تایپک زدم چون خودم به خاطر دیدن بعضی از تایپک ها که درباره اش بد گفته بودن از خریدم صرف نظر کرده بودم

تاریخ انقضای محصول رو چک کردم و خوب بود و از خریدم خیلی راضی بودم  برا این تایپک زدم چون خودم ...

یعنی راضی بودی

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
قرص هیرویت هم با تخفیف پنجاه درصد از یه سایت دیگه خریدم ولی خب بیشتر از یکماهه استفاده میکنم تاثیر خ ...

هیرویت وقتی تاثیر میذاره که علت ریزش مو از کمبود ویتامین باشه. 

https://b2n.ir/q65541/

آرهههه خیلی راضیم  قرص آهن گرفتم ( مشخصه برا چی گرفتم) و قرص مخمر جو( برا تپلی صورت ) و قرص سی ...

عزیزم خوردن قرص زیاد هم ضرر داره حتی گیاهی باشه شنیدم هر قرصی که میخوریم مستقیما روی کبد اثر میزاره .

تاریخ انقضای محصول رو چک کردم و خوب بود و از خریدم خیلی راضی بودم  برا این تایپک زدم چون خودم ...

منم با شما موافقم 

اره بنظرمنم اون تاپیک خیلی چرت و پرت بوده و یارو بلد نبوده پیگیری کنه جو میداده

من الان 4 ساله دارم خرید میکنم و همیشه هم سود خرید دارم 

تاریخاش درسته من اول میترسیدم بگیرم تاریخ نداشته باشه ولی همه بارکدا و کیو آر کدد محصولاتو میزنم تو سایت تیتک اصالت کالا داره 

یا علی