2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن لطفا بیاید

592 بازدید | 46 پست

میشه بگید کلا چقدر طول کشید که جدا شدید واسه مهریه زندان میندازن یانه؟

اگه چیزی به اسمش نباشه جز رهن خونه اونم میشه توقیف کرد درضمن یه بچه کوچیک ۳ساله دارم

سلام اسی. من به عنوان فردی که جدیدا جدا شدم هر چی بدونم در اختیارت میگذارم. من حدود ۳ سال طول کشید تا اجرای قانونی خطبه طلاق. پس بی طرفانه هر چیزی بدونم لازمه بدونی و کمکت میکنه بهت میگم. هر چند ممکنه همه حرفام مورد تاییدت نباشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهریتون چقدره ؟ کدوم شهر هستید ؟ دادخواست دادید ؟ جلسات مشاوره رفتید ؟ طلاق توافقیه ؟ الان در یه خون ...

۱۱۴ سکه

نه فعلا هیچ کاری نکردم فقط تصمیمشو دارم پیش هم زندگی میکنیم

توافقم بله همسرم میگه بدون بچه ۲۰۰میلیون بهت میدم ولی خب من قبول نکردم 

ببین قبل از هر چیزی به این فکر کن که آیا طلاق آخرین و تنها راه پیش روی تو هست یا نه؟ چون بچه داری و لازمه محتاطانه تر عمل کنی. اگر تمام جوانب رو سنجیدی و میزان حمایتی ک بعد طلاق داری چه مالی و چه عاطفی، رو هم درنظر گرفتی بعدش اقدام کن. هر اتفاقی ممکنه بعد طلاق برات رخ بده رو تصور کن، اگر تحملش رو داری و شرایط برات بهتر از الان هست در هر صورت، حالا ادامه حرفم رو میگم.

ببین اگر حق طلاق نداری بین ۲ تا ۵ سال زمان برای جدایی قانونی در نظر بگیر. الان دیگه کسی برای مهریه زندان نمیره به هیچ عنوان. رهن خونه هم جزو مستثنیات دِین محسوب میشه. پس قابل توقیف نیست خصوصا اگه مبلغ قابل توجهی نباشه. مهم تر از هر چیزی داشتن حق طلاقه. خودتو با یک بچه سردرگم پله های دادگاه و این شکایت و اون شکایت نکن. سر لج نندازش که اگر بیفته و حق طلاق رو بهت نده دستت به هیچ کجا بند نیست. من ۳ سال پله های دادگاه هارو بالا پایین کردم،پس حرف الکی نمیزنم. اگر بعد همه حرفایی که گفتم و در نظر گرفتن همه چیز، همه چیز، آینده ت، بچه ت، وضعیت مالیت، تحمل حرف دیگران و... باز هم مصر ب طلاق بودی با وساطت بزرگترا فقط حق طلاق بگیر و بس. 

اما خواهر خوبم چون بچه داری عجله نکن بی گدار ب آب نزن. و اگه دوست داری بگو مشکل شوهرت چیه ک ب فکر جدایی افتادی

خانومی فکر بعدش رو کردی؟دلتنگی برا دخترت سختیای زندگی!اینقد راحت راجع به طلاق حرف نزنین تو روخدا،یکم فکر کن واقعا هیچ راهی نیست با شوهرت حرف بزنین.ببینین واقعا نمیتونین همو درست کنین بخاطر بچت