من شش ساله ازدواج کردم و یک پسر دوساله دارم خاتواده ی شوهرم بشدت ازارم میدن و بی احترامی میکنن مخصوصا برادر شوهرم همه جا میبینتم بهم بی محلی میکنه همشون با شوهر و پسرم خوبن ولی منو ازار میدن شوهرمم میگه باهاشون درنیوفت الانم میگه باید زنگ بزنی افطار دعوتشون کنی اونم میاد به شوهرم سلام میده و باهاش حرف میزنه ولی منو بهم بی احترامی میکنه بخدا خسته شدم میخوام بچمم بزارم و برم واسه طلاق البتع خونه ی پدرم اوضاع خیلی بدتره دوست ندارن طلاق بکیرم با شوهرمم دعوا کردن سر این قضایا ولی اون ادم نمیشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
صبر کردن با اینطور خانواده هایی حکم جهاد داره به تو که میگی پیش خانواده هم جایی نداری به نظرم وقتت رو برای تربیت پسرت بذار تا سر و سامان بگیره و بشه همدمت و درکت کنه اون موقع تنها نباشی.... و اگر میتونی شوهرت رو مطیع خودت کن.