2777
2789

بیهوشی که خوبه

انقدر دوست دارم همینجوری بیهوشم کنن

انگار صد سال خوابیدی

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیزی که ترس نداره بیهوشیه 

منم ماه اینده جراحی دارم و برای بار دوم بیهوش میشم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰
خیلی باحاله ک 😂😂من تجربه کردم لذت بخشه فقط درده بعدش ب فاعک میده ادمو تو اتاق ریکاوری

درد چی؟ درد از عمل یا خود بیهوشی؟ من شنیدم اون لوله ای که داخل گلو‌ میکنن حین عمل بعدش جاش میسوزه و درد داره

بیهوشی که ترس نداره گلم، باز اگر با دارو بود سقط تون معاینه های مکرر و استرس دفع و درد و خونریزی ترس داشت ولی بیهوشی ترس نداره دیگه، برو خدا به همراهت نگران نباش ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
درد چی؟ درد از عمل یا خود بیهوشی؟ من شنیدم اون لوله ای که داخل گلو‌ میکنن حین عمل بعدش جاش میسوزه و ...

شما که تایم عملت بالا نیست عزیزم😄یه سرم میزنن و تمام بیهوش میشی ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
از اینکه به هوش نیام میترسم😂

یه بیهوشی خیلی سبک داری و زود به هوش میای اصلا نگران نباش همه چیز تحت کنترل...اولین بارداری تون بود ؟

یه بیهوشی خیلی سبک داری و زود به هوش میای اصلا نگران نباش همه چیز تحت کنترل...اولین بارداری تون بود ...

بله اما دیگه اخرین ... چون انقدر اذیت شدم سر این که دیگه واقعا دلم نمیخواد

بله اما دیگه اخرین ... چون انقدر اذیت شدم سر این که دیگه واقعا دلم نمیخواد

یادت میره گلم، خودتو اذیت نکن من یه دوقلو شش ماهگی به صورت زایمان طبیعی سقط کردم و یه ده هفته مثل شما ...اینم میگدره و روزهای خوب و روشن میان ...مثل دختر کوچولوی من که دستش الان تو تنگ ماهیه😂 و فیش بیچاره رو با فنجان انتقال میده به یه ظرف بزرگتر ...همبازی پیدا کرده فیش چوچولو 😄😂 حتما صلاحِ ما در این بوده و خدا عوضش رو میده❤

یادت میره گلم، خودتو اذیت نکن من یه دوقلو شش ماهگی به صورت زایمان طبیعی سقط کردم و یه ده هفته مثل شم ...

ای جانم خدا حفظش کنه این خوشگل خانومو😍❤️... 

من کلا نسبت به بیمارستان و امپول و سوزن فوبیا دارم ... من سر هر ازمایش خون غش میکنم و یا کلا فشارم میفته و دست خودم نیست ... آندوسکوپی که همه با بیهوشی انجام میدن رو من دوبار بدون بیهوشی انجام دادم اما از سوزن میترسم ...کلا محیط بیمارستان و ازمایشگاه حالمو بد میکنه ... کل پروسه بارداری هم از همین چیزاش میترسم

ای جانم خدا حفظش کنه این خوشگل خانومو😍❤️...  من کلا نسبت به بیمارستان و امپول و سوزن فوبیا دا ...

نترس من قول میدم یکی دو ساعته همه چیز ختم به خیر میشه ...بعدشم ترس نداره که، منم مثل شما بودم ولی وقتی تو موقعیت قرار گرفتم به خودم گفتم میتونم از پسش بربیام آنقدر آدم کنارم هستن که حواسشون به من هست و جای نگرانی نیست ...باید از مسیری که خداوند قرار داده عبور کنی با توکل به خودش قطعا پخته تر خواهی شد تو هر سختی ...