2777
2789

من قصد بارداری نداشتم فقط با یه رابطه نصفه محافظت شده یعنی کاملم بدون جلوگیری نبود حامله شدم.یعنی میزانش کم بود من گفتم دیگه قرص اورژانسی نخورم چون حامله نمیشم و شدمممم :( ۴ سال بود جلوگیری میکردم 

امروز شدم۱۳ هفته و هنوزم نتونستم کنار بیام 

مثل اوایل نیستم قرصامو میخورم تغذیه مو رعایت میکنم اما غمگینم خیلی زیاد 

از احساس ناراحتیم هم عذاب وجدان میگیرم 

امروز قراره برم غربالگری اول اما هیچ انرژی ندارم 

عزیزم مبارکت باشه

یکمم عوامل هورمونی اثر داره ها

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همسرم پیشنهاد سقط دادم اوایل اما قبول نکرد  گفت اتفاق های بد برامون میوفته و عذاب وجدان میگ ...

قطعا درست گفتن. خونش دامن زندگیتون رو میگیره.

براتون چند تا پیشنهاد دارم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

مگه بچه داری چند تا؟؟

اگه اولیه طبیعیه منم ۳۲ هفته ام ولی باورم نمیشه 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

منم ناخواسته باردار شدم اما انداختمش..

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بچه دوس نداری؟

خیلیا هستن که آرزوشون اینه

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178
عزیزم مبارکت باشه یکمم عوامل هورمونی اثر داره ها

اصلا از ناراحتیم که دست خودم نیست عذاب وجدان گرفتم.هی میگم این بچه حق داشت یه مامان داشته باشه که روزارو بشمره بخاطرش:(

چی بگم 

دیگه بهرحال باید باهاش کنار بیایید و تلاش کنین قشنگ قبولش کنین و خب یه نشونه قشنگ ببینیدش، باد همیشه گل سرخ با خودش نمیاره پس قدرش رو بدون

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم