2777
2789
عنوان

دخترا من هنوز با بارداریم کنار نیومدم:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 119 پست
اصلا از ناراحتیم که دست خودم نیست عذاب وجدان گرفتم.هی میگم این بچه حق داشت یه مامان داشته باشه که رو ...

نه عشقم عوامل هورمونی هم بی تاثیر نیست

ولی خودت به خودت کمک کن 

از خودت و روحت مراقبت کن

تو شاد باشی اونم شاده

پیشنهادم دیدن مناظر زیبا و خوندن حرف های خوبه.

نی نی سایت با این جو آلوده برات سم هست

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
انگار اون تخمک اونجا منتظر واساده تا... واقعا خوشبحالتون ما در ماه هزار جور حساب کتاب میکنیم که کی ...

منم همینو میگم باور کن 

اصلا هرکی بچه دوست نداشته باشه درجا حامله میشه کسی که بخواد طول میکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای مبارکه خوش بحالتون خداچقدر دوستون داره این نعمت بزرگ روبهتون داده قدر هدیه خداروبدونید خیلیا هستن که منتظر یه چنین هدیه ای هستن

خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه
توی بارداری بخاطر هورمون ها آدم احساسات متفاوتی رو تجربه میکنه حتی تو دوران شیردهی منم اینطوری بود ...

خدا برکت بده به نسل تون

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
برای شمام ی دفه ای اتفاق افتاد؟

اره

ولی من خوشحال شدم ولی باورم نمیشه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
عزیزم ۲۶ سالته بچه اولتم ک هس خوشحال باش چرا نمیخای دلیلت چیه

اصلا بچه‌ دوست نداشتم اما چون همسرم میگفت حداقل یه بچه بهم بده میگفتم بذار با خودم کنار بیام 3.4سال دیگه بیاریم بعد یهویی اتفاق افتاد نتونستم هضم کنم واقعا

اصلا بچه‌ دوست نداشتم اما چون همسرم میگفت حداقل یه بچه بهم بده میگفتم بذار با خودم کنار بیام 3.4سال ...

عاشق اون حداقل یه بچه ی شوهرتم🤣

چه نازی ازت کشیده😍😍😍

بچه اولتون بود ؟  منم میخواستم با اینکه سقط هم ناراحتم میکرد اما نذاشتن  حال و روزای داغ ...

عزیزم میگن بچه اول هرگز نباید سقط کرد چون برای باردار شدن های بعدی یکم مشکل هست که حامله بشی پس قبولش کن بچه که از اول تا آخر میایی پس بزار بیاد تو زندگیت 

بچه اولتون بود ؟  منم میخواستم با اینکه سقط هم ناراحتم میکرد اما نذاشتن  حال و روزای داغ ...

بله با اینکه قلبش تشکیل شده بود انداختمش و دردسر شد برام

اما شما دست به این‌کار نزن

اشکالی نداره هرچی بود گذشت 

ایشالا یه بچه‌ی سالم و گوگولی بیاری❤

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

نه عشقم عوامل هورمونی هم بی تاثیر نیست ولی خودت به خودت کمک کن  از خودت و روحت مراقبت کن ...

من انقد کتاب میخوندم بیرون بودم تو اجتماع بودم 

از وقتی حامله شدم چون محیط آرایشگاه گفتن ضرر داره کلا حرفه مو که تازه هم شروع کرده بودم گذاشتم کنار این خودش واقعا ناراحتم کرد 

چقد به مطالعه علاقه داشتم کتاب میخوندم الان سه ماهه حوصله هیچی رو ندارم حاملگیمم خیلی اذیت کننده ست همش حالت تهوع دارم و اذیتم

من برا حال الان تو دارم التماس خدا میکنم 

ده ساله التماس میکنم که منم مادر بشم 

بعضی اوقات تو خواب میبینم انقدر شیرینه😓😓

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

منم همینطور😐😂25 هفتم هنوز باورم نمیشه که میخوام ماان بشم و از یه نوزاد مراقبت کنم، ولی ناراحت نیستم، هدیه خداست، هر وقت لگد میزنه عشق میکنم براش، لباسا بچگونه میبینم ذوق میکنم، از یه طرف خوشحالم از یه طرف میترسم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤