2777
2789
عنوان

بیاید بگید باردارم یا نه

434 بازدید | 60 پست

جلوگیری کنترل شده با قرص و روش طبیعی داشتم روزه هم هستم مادرم میگن چون روزه میگیری ضعیف شدی تغییرات فصلی و  در نظر بگیرید اما من سابقه نداشتم یه روز دیر پریود بشم امسال کیفمو دزد زد قرص نخوردم از اون روز چون تو سفر بودم ولی مراقب بودم الان ۸ روز عقب انداختم بی بی چک دوتا زدم منفیه ولی آزمایش دادم میگه مشکوکه نه معلومه بارداری نه میشه گفت منفیه منم دوتا بچه دارم دیگه نمیخوام هرچی زعفرون و ...بوده خوردم پریود نشدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایشگاه هم همینو گفت تا اونروز دیوونه میشم 

ديگه چاره اي نيس عزيزم

👑هركس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چِهره زِ غَم نمي خَراشيم..     ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هردو دروغ گفته باشيم👑

اگر تشکیل شده باشه زعفرون و....نخور اون قبلیا رو بکش

بذار این دنیا بیاد

قتل قتله

چه تو شکمت باشه چه بیرون

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
خود جعفرى روزى ٢ استكان

شما مجدد داری تو قتل سهیم میشی؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
مرسی عزیزم.دمنوش تخم جعفری یا خود جعفری؟ 

نخور فدات شم. اونم بچه اته... فرقی با قبلی ها نداره. مشکل داری حمایتت میکنیم.

بله عزيزم

مبارکت باشه جهنم تنگ!