2777
2789
عنوان

بیاید بگید باردارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 60 پست
عزیز من جاری من هم ۴ تا بچه سقط کرد الان زندگیش نابوده من میخوام پریود بشم نمیخوام سقط کنم وگرنه بلد ...

برای اون ۱۰ درصدش میگم فدات شم. 

تو بگو ۱ درصد

چه عجله ایه که پریود بشی؟ شاید باردار بودی

نکن این کارو

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
که احتمالش خیلی کمه

پس هست!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی یک‌درصدم احتمال بارداری نمیدی؟ اینجا با همه روش های صد درصدی بارداری داشتیم! شما هم مشکوکی ...

نمیدونم توکل به خدا دیشب خواهر شوهرم گفت قرص سقط از جاریم بگیرم بخورم قبول نکردم مادرم گفت حلالت نمیکنم گفتم نترس نمی‌خورم شوهرم نمیذاره همیچین کاری کنم آخه دور از چشم شوهرم قرص میخوردم بش نمیگفتم اونم طبیعی جلوگیری میکرد درد داره اذیتم میکنه میخوام زود پریود بشم یعنی 

عزیز من جاری من هم ۴ تا بچه سقط کرد الان زندگیش نابوده من میخوام پریود بشم نمیخوام سقط کنم وگرنه بلد ...

اینجاهمه منتظربچن بعد تاپیک بارداری و سقط میاد حمله ورمیشن

خدایا دلم سخت معجزه میخواهد
قتل چیه بابا بچه نمیخاد دوتاداره شرایطش نیس تو مسئولیتشو مگه میخای گردن بگیری

بله کاملا به گردن میگیرم.

همه جوره!

برای اون ۱۰ درصدش میگم فدات شم.  تو بگو ۱ درصد چه عجله ایه که پریود بشی؟ شاید باردار بو ...

باشه عزیز دیگه نمی‌خورم حکمت خداست اگه باردار باشم  ولی فقط یه درصد احتمالش هست درست میگی نمی‌خورم 

نمیدونم توکل به خدا دیشب خواهر شوهرم گفت قرص سقط از جاریم بگیرم بخورم قبول نکردم مادرم گفت حلالت نمی ...

دورت بگردم شما که معتقدی

به قرآن اگر‌ یک‌درصد بچه ای تشکیل شده باشه

گنااااه مبکنی حق حیات رو ازش بگیری

اینجا بر عکس حرف شما رو هم دیدیم. بی بی منفی بوده با گذشت زمان و پری نشدن آز دادن مثبت بوده

ازامیشمم دو بار دادم دکترا  آزمایشگاه موندن ولی حالا دیگه هیچی نمی‌خورم تا ببینم چند روز دیگه برم باز آزمایش بدم یه بارم آزمایش ایدز مشکوک بود خودمو کشتپ تا جواب آزمایش بعدی بیاد دفعه سومه دارم اینجوری میشم

باشه عزیز دیگه نمی‌خورم حکمت خداست اگه باردار باشم  ولی فقط یه درصد احتمالش هست درست میگی نمی‌خ ...

الهی من فدای روی ماااهت بشم. امبدوارم خیر برات پیش بیاد. اونجور که خودت میخوای.

دورت بگردم. زندگیت از بین میرفت با اون احتمال.

خودتم میدونی چی میگی میگم بچه بدنیا بیاد دردسرش واسه تونیس ک

میدونم. من حمایتش میکنم. شما چی میگی؟

گروه حمایت از مادر و فرزند داریم. 

همه جوره کنار مادریم.

بعدا هم باز حمایت میکنیم. چی میخوای بگی؟

ازامیشمم دو بار دادم دکترا  آزمایشگاه موندن ولی حالا دیگه هیچی نمی‌خورم تا ببینم چند روز دیگه ب ...

توکل به خدا ان شاالله خیر باشه برات عزیز دلم

میدونم. من حمایتش میکنم. شما چی میگی؟ گروه حمایت از مادر و فرزند داریم.  همه جوره کنار مادریم ...

کلا از اون کاربرهایی هستی که دوس داری زیاد بالا منبر باشی و هم رو پند نصیحت کنی ،مردم خودشون الان دیگه اگاه شدن نیازی به موعظه های شماها نیس.

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.
میدونم. من حمایتش میکنم. شما چی میگی؟ گروه حمایت از مادر و فرزند داریم.  همه جوره کنار مادریم ...

از چه نظرحمایت میکنی اون دوتابچه رونگه میداری این نوزادوازهمه نطر ساپورت میکنی

خدایا دلم سخت معجزه میخواهد