2777
2789

تو چه وضعیتی بودین؟چه مخدودیت هایی داشتین؟

باچندتا بچه و چند سالشون بود؟

مثلا من دختر اولم که دنیا اومد انقدر بی قرار و ناآروم بود که پیش میومد تو یه روز ۳ بار میبردیمش دکتر و هیشکی تهش نفهمید چشه...شبا تاصبح گریه میکرد جوری که دیگه از شدت نخوابیدن از حال میرفتم...کمک حال نداشتم و مریض میشدیم خودم بودمو خودم شوهرمم کارش توخونه بود و فکری و بابد تمام تلاشمو میکردم نوزاد بی قرارمو آروم نگهدارم ضعیف شده بودم نه مهمونی میتونستم برم نه عروسی و عزا هیچی..حتی توی ماشین هم گریه میکرد...توی خونه...روی پا...توی حمام و اب بازی همش گریه و گریه و گریه

الانم دوتاشدن باز بزدگه میره مهد ولی هیچکس نیس کوچیکه رو بگیره مدام دعوا و گیس و گیس کشی دارن و شروصدا بیشتر شده شوهرمم بنده خدا گاهی میاد کمکم ولی کاراش زیاده و خونمونم سکوت نیست..۲ ماه پشت سرهم مریض بودیم هی یکیمون میگرفت خوب میشد بعدی میگرفت از همدیگه میگرفتم کمک نداشتم شبا باصبح شیر بدمو و گلو درد و نفس تنگی و صبحشم باید غذا درست میکردم واسه شوهرم ولی سوپ واسه بچه ها

حالا شما بگین؟

ندارم😖

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها...اینم بگید اگه یکی بگه بچه ی شماهم دزد میشه....بعد بگه شوخی کردم.....عکس العملتون چیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روزم همینه.

هرچی بزرگتر میشه بدتره.

خسته شدم. از زندگی سیرم کرده.

هرچی مباحث روانشناسی میخونم و انجام میدم بی فایده س.

از وقتی دنیا اومده خونه ما شده میدون جنگ. از بس با کارها و رفتارش اعصابمونو بهم میریزه.

یه وقتها ازش متنفر میشم

بچه ها...اینم بگید اگه یکی بگه بچه ی شماهم دزد میشه....بعد بگه شوخی کردم.....عکس العملتون چیه

میگم برنامه هایی ک برای بچه خودت در آینده داری نیاز نیست روی جیگرگوشه من پیاده کنی

همین الان بادوبچه خونه مادرشوهرمم تکون میخورن بحدی غرمیزنه یا نون میخورن میگه خودم ازکجا بیارم که او ...

چرا اونجایی؟مادرشوهر منو مامانمم خیلی غر میزنن همش صدام میزنه بچه هاتو بگیر رفتن تو اتاق یا وای اینجا اینو ریختن اونو ریختن چند شب پیشم گفت هروقت خواستی بیا فقط شب عید نیا پول فطریتون نیفته گردن ما

همین الان بادوبچه خونه مادرشوهرمم تکون میخورن بحدی غرمیزنه یا نون میخورن میگه خودم ازکجا بیارم که او ...

نمون خونه مادرشوهرت اگرامکانش هست البته...برو خونه خودت .مادرشوهرت چشم نداره نوه خونش یه لقمه بخوره

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
کل این ۱۰ ماه همش در حال نق و گریه و وابسته بهم

وابستگیشون طبیعی بزرگ میشن درست میشه ولی نق و گریه واقعا بده دختر کوچیک من انقدر گریه میکنه که بزرگه روسری میاره میگه مامان سر درد گرفتم سرمو ببند..شوهرمم تو اتاق داااد که ارومشون کن کار دارم