2777
2789

اصلا حوصله ندارم وجود من این روز ها به خاطر بیماری پدرم پر از استرس حوصله تیکه انداختن و بی مزه بازی دانش اموز و دانشجو ندارم بداخلاق ترین شدم بی حوصله ترین  حتی حوصله درس دادن ندارم دلم میخواد از عمق وجودم تلاش کنم درس بدم ولس نمیتونم نمیگم‌کم‌کاری نه ولی اگر قبلا ۱۰ تا نمونه سوال حل میکردم الان ۲  ۳ تا برای هر مبحث شده 

اصلا حالم خوب نیست دانش اموزان باز ساکت میشن ولی دانشجوها یک کیلومتر زبون دارن و تیکه میندازن حس میکنم دعوامون میشه این چند روز😭

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم

فداتبشم عزیزم ایت الکرسی بخون دلت اروم بشه،منم از تو بدتر دارم میرم دکتر نوبت جراحی برای ارایلی بگیریم واسه شکمش پاره شده،میخوام به دکتر جراح دزدکی بگم اینطوریه عدد لفاویش شاید زودتر ازش گرفتن دعا کن عزیزم دیگه بریدم

تفمه کارت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتبشم عزیزم ایت الکرسی بخون دلت اروم بشه،منم از تو بدتر دارم میرم دکتر نوبت جراحی برای ارایلی بگیر ...

سلام گلم وای چرا؟؟؟؟؟خدای من وای چطوری شکمش پاره شده

غدد کمتر نشدن؟؟

سلام گلم وای چرا؟؟؟؟؟خدای من وای چطوری شکمش پاره شده غدد کمتر نشدن؟؟

عزیزم وقتی بستری بود اینقدر گریه کرده بود وقتی نمونه خون میگرفتن هر روز رگشو پیدا نمیکردن فتق شد شکمش بعدش روز به روز زیادتر شده پارگی ،روده هاش تو پوست شکمشه چون عفونت خون داشت عمل نمیکردن حالا چون جواب ازمایشش خوبه فورا بایدعمل کنیم چون خطرناکه به بدبختی رسیدیم دکترش رفته بود منشی بود گفت چهارشنبه بیاین تا براش نوبت عمل بذاره،غددش نسبتا فروکش کردن ولی چندتاش پشت گوششه معلومه اونیکیاهم زیرپوستن دست بزنی تکون میخورن،فقط میخوام روی یه کاغذ برای دکتر جراح بنویسم که اینطوری غدد لنفاویش متورمه باید ازش سونو سی تی اسکن گرفته بشه شوهرم نمیزاره شما معاینش کن و بگو اینطوره وضعیتش باید بررسی بشه بعد عملش میکنم،به نظرت رو کاغذ چی بنویسم برای خانم دکتر جراح میخوام دزدکی بدم منشی بده دستش قبل اینکه بریم تو شاید زودتر گرفتن ازش

تفمه کارت
عزیزم وقتی بستری بود اینقدر گریه کرده بود وقتی نمونه خون میگرفتن هر روز رگشو پیدا نمیکردن فتق شد شکم ...

وای خدای من یه بچه ۱۹ ماه چرا باید اینقدر درد بکشه😭😭😭😭😭😭الهی بمیرم😭😭😭😭

عزیزم همین هایی که برای من نوشتی بنویس براش یواشکی بده بهش بنویس توراخدا همسرم نفهمه وگرنه اجازه نمیده

وای خدای من یه بچه ۱۹ ماه چرا باید اینقدر درد بکشه😭😭😭😭😭😭الهی بمیرم😭😭😭😭 عزیزم همین هایی که ...

فداتبشم عزیز دلم به خدا خودمم اینقدر تو این ۱۹ ماه بچم دنیا اومده گریه کردم هرکی میبینه فک میکنن بیماری دارم اینقدر زیر چشام کبود شده😭😭😭باشه همینو مینویسم انشاالله که جور بشه

تفمه کارت
فداتبشم عزیز دلم به خدا خودمم اینقدر تو این ۱۹ ماه بچم دنیا اومده گریه کردم هرکی میبینه فک میکنن بیم ...

جور میشه براش حمد میخونم انشاالله به امید خدا به ضمانت امام رضا که جور میشه ت جوابش کاملا نرمال

جور میشه براش حمد میخونم انشاالله به امید خدا به ضمانت امام رضا که جور میشه ت جوابش کاملا نرمال

انشاالله بغض خفم کرده امروز دلدر و نفخ و دلپیچش شدیدتر شده بود هی سکسکه میکنه قلبم اومده تو دهنم تو شهر که بودیم خیلی شوهرمو قسم دادم ازش سونوگرافی بگیریم وای کل کرمانشاه رو ریخت سرم اینقدر داد زده الانم هی بچم به خودش میپیچه...نمیدونم چیکار کنم فقط از خدا میخوام به این بچه ی کوچیک رحم کنه نه به خاطر من به خاطر پاکی و بچگی خودش 😭😭😭😭

تفمه کارت
انشاالله بغض خفم کرده امروز دلدر و نفخ و دلپیچش شدیدتر شده بود هی سکسکه میکنه قلبم اومده تو دهنم تو ...

این دیگه چه پددددددری بی لیاقتتتت بی لیااااقت همون کارو کن رو برگه بنویس بده به دکتر از این پدر پدر بیرون‌نیماد

من براش دعا میکنم تنها کاری که ازم‌برمیاد

این دیگه چه پددددددری بی لیاقتتتت بی لیااااقت همون کارو کن رو برگه بنویس بده به دکتر از این پدر پدر ...

اینقدر تو این ده سال عذابم داده روانی شدم الانم این بچه داره زجر میکشه این روانی نمیزاره ببریمش ببینم چشه هی خدااااا،خدا ازت راضی باشه انشاالله که خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده،شوهرم خیلی اخلاقش افتضاحه ولی یه چیزیو تو چهرش متوجه شدم اینقدر میترسه بگن مشکلی داره واسه این نمیزاره ببرمش،خودشم از ناراحتی گوارشی میفته بیمارستان نمیزاره ازش اندسکوپی بگیرن بدنش میلرزه و میگه ولم کنین بیچاره ناراحتی اعصاب داره وقتی برادرش خودکشی کرده اینم دیونه شده دوسال بستریش کردن بعدش پدرش سرطان گرفت خودش بیمارستان کنارش بود حالش خوب بوده یهو ایست قلبی میکنه میمیره اینم تنها بود منم باردار بودم خونه بودم خودشو تووبیمارستان اینقدر زده بود تمام کل سر و صورتش خون میچکید،کارش اشتباه به خدا باید بزاره بدونن درد این بچه چیه شاید خدا بهمون رحم کرد درمان بشه زودتر خوب بشه ولی دریغ پدر نفهمش نمیزاره 

تفمه کارت
اینقدر تو این ده سال عذابم داده روانی شدم الانم این بچه داره زجر میکشه این روانی نمیزاره ببریمش ببین ...

میفهمم چی میگی ولی خودت باید یواشکی برگه بدی به دکترش داستانو بگی از چه قرار دیگه راهی نیست چهارشنبه میبری پیش دکتر

وای خدا اصلا دلم ضعف میره وقتی میگی چه طوری درد داره

میفهمم چی میگی ولی خودت باید یواشکی برگه بدی به دکترش داستانو بگی از چه قرار دیگه راهی نیست چهارشنبه ...

اره هرجور شدن تو برگه مینویسم میدم به منشیش ببره براش قبل اینکه بریم تو خدا رحم کنه اگه بفهمه به قران همونجا میکشدم مثل اب خوردن بعدش بچرو ازم میگیره و طلاقم میده یا خدا😔😔،انشاالله بچم خوب بشه هیچیش نباشه یه خورده این قلب بیچارم اروم بشه وای خدا شاهده از وقتی تو شکمم بوده زجر کشیده تا خود الان  خدا خودت رحم کن 💔💔

تفمه کارت
به نظرت من چیکار کنم خودمو بکشم😭😭😭دخترم چرا خون دماغ میشه ای خدا 

اینا را باباشم میبینه؟؟فیلم بگیر براش بفرست

وای از دست شوهر احمقت ببخشید ولی واقعا احمق😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡پاشو زنگ بزن برادری خواهری مادری بیان برید دکتر