2777
2789
عنوان

سلام بچه ها امشب خیلی گریه کردم از دست خودم خیلی ناراحتم طفلی شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8689 بازدید | 114 پست
خودم نمیگیرم اونم اصلا عین خیالم نیس خودش بلند میشه غذای سرد میخوره و..... خیلی بد رفتار کردم پرتوقع ...

الهی بمیرم براش...میدونی مشکلدماها مهربونی شوهرامونه اگ یکم جلومون وایسن یکم حرف بارمون کنن اینجور نمیشیم

شاید بخدا یه ماموریت های خارجی میره و اینا یکسره برا من یا حتی خواهرم یه چیزی میگیره ولی خواهرم میگه ...

شماباید میزدی تو دهنننن خواهرت اون روهم ازش بگیری رابطه شوهرتم باخانوادت کااااامل قطع کنی تااااامامممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب خواهرت ......  دیگه کوفت به خواهرت نده  لیاقت محبت نداره

بخدا تو کل دوران عقد که یه سال و. نیم بود فقط بیست و یه شب خوابید خونه ما که یه روز خواهرم گفت من دختر جوونم بگو اینجا ول نباشه من معذبم مگه کار و زندگی نداره...... شوهرم شنید بعدم گفت دستتون درد نکنه سارا خانم واقعا لطف کردین از اون به بعد دیگه خونه ما نخوابید انقد خجاااااالت کشیدم از شوهرم 😭😭

الهی بمیرم براش...میدونی مشکلدماها مهربونی شوهرامونه اگ یکم جلومون وایسن یکم حرف بارمون کنن اینجور ن ...

بخدا دقیقا بعضی وقتا از خونه مامانم میام بیرون تو ماشین میگم تورو خدا چهارتا سیلی به من بزن اروم بشی بخدا راضیم میگه زدن تو چی درست میکنه بخدا نمیدونم دیگه حتی بعضی وقتا مانع پیشرفتشم دارم میشم یه ماموریت کره جنوبی میخواست بره شرکتشون تو یه نمایشگاه غرفه داشت انقد غر زدم که نرف😭😭

بخدا دقیقا بعضی وقتا از خونه مامانم میام بیرون تو ماشین میگم تورو خدا چهارتا سیلی به من بزن اروم بشی ...

عزیزم برو پیش روانشناس اخلاقاتو بگو باید درمان شی فقط همینو میدونم ازخانوادت باید فاصله بگیری رابطه شوهرتم بااونا قططططع کامل کنی....فقط دراینصورت میتونی زندگیتو بهتر کنی....من تازمانی ک میرفتم هرحرفی ازشوهرم ب خانوادم میزدم حتی از زندگیم نتیجش میشد دخااالت های بیجای همه و گندخوردن به زندگیم

مثلا ابجیم ک ۱۶ سال بایک شوهر عنق به تمام عیار زندگی میکرد و باهمه خواسته های اون کنارمیومد دم نمیزد میومد منو میگف برو دعوا راه بنداز برو خرید کن برو ب خودت برس چرا اینجوری میکنی چراکم میزاری بخدا اگ عقل الانمو داشتم اگ میزاشتم حرف بزنن.....

فقط بگم متاسفم برات.عُقده ای یعنی تو.تازه به دوران رسیده یعنی تو و خانوادت

اره بخدا می‌ومد گیر شوهر من من میفتاد حالش جا می اومد ب یکی هم که خدا میده بنده قدرش و نمیدونه واقعا حیف همچین شوهری نیست باهاش اینحوری رفتار می‌کنی مگه چهار ده ساله ای ک ندونی چی درسته چی غلط هی خدا کاش یکی از اخلاق هاشوحداقل شوهر من داشت

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....

خوشبحالت والا من خانوادم اینقدر احترام واینقدر عزت خودمم همینجور ۵00 ملیون بابای بدبختم جهیزیه خریده هنوز میگه شام عروسی با شماس فلان چیز با شماس پشم آن چیز با شماس 

میشه برام سه تا صلوات بفرستین یکی برای راضی شدن شوهرم برای ادامه تحصیلم دومیش دانشگاه خوب تو یه رشته خوب قبول بشم   هرکس صلوات فرستاد اعلام کنه تا براش صلوات بفرستم التماس دعا دارم برام  دعا کنین شوهرم بزاره درس بخونم وچشامو عمل کنم دیگه عینک نزنم دعا کنین عمل بشه وپول عملم جور بشه فعلا بدلیجات شوپینگ واکسسوری میفروشم اینم گروهم عکسای بدلیجات واکسسوری رو تواین گروه میزارم https://chat.whatsapp.com/DuImceI6u3eFiDkszYas2nلباس وکفش ارزان قیمت هم میفروشم اینم لینک کانالم https://www.instagram.com/invites/contact/?i=e5ocfpmw3l39&utm_content=ofh39sd‎‏پیج اینستام 
اره بخدا می‌ومد گیر شوهر من من میفتاد حالش جا می اومد ب یکی هم که خدا میده بنده قدرش و نمیدونه واقعا ...

اررررره ....مشکل خانواده اسی هستن واقعااااا مزخرف کاراشون و خودشون حالیشون نیس اسی روهم پپه گیراوردن و شوهرشو هالو تاجایی ک بتونن سواستفاده میکنن

شوهرمن که بی احترامی کرده داد زده سر پدرومادرم دعوام کرده ولی احترام میزارن پدرومادرم بهش بخاطر من ولی بی احترامی وکم عزتی دیدن

میشه برام سه تا صلوات بفرستین یکی برای راضی شدن شوهرم برای ادامه تحصیلم دومیش دانشگاه خوب تو یه رشته خوب قبول بشم   هرکس صلوات فرستاد اعلام کنه تا براش صلوات بفرستم التماس دعا دارم برام  دعا کنین شوهرم بزاره درس بخونم وچشامو عمل کنم دیگه عینک نزنم دعا کنین عمل بشه وپول عملم جور بشه فعلا بدلیجات شوپینگ واکسسوری میفروشم اینم گروهم عکسای بدلیجات واکسسوری رو تواین گروه میزارم https://chat.whatsapp.com/DuImceI6u3eFiDkszYas2nلباس وکفش ارزان قیمت هم میفروشم اینم لینک کانالم https://www.instagram.com/invites/contact/?i=e5ocfpmw3l39&utm_content=ofh39sd‎‏پیج اینستام 
اررررره ....مشکل خانواده اسی هستن واقعااااا مزخرف کاراشون و خودشون حالیشون نیس اسی روهم پپه گیراوردن ...

شوهرش خیلی آقاست ک چیزی نمیگه بخدا ولی این شوهره هم تا ی جایی تاب و تحمل داره بعدش دیگ می‌ریزه بیرون ببین کی گفتم

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....