2777
2789
عنوان

سلام بچه ها امشب خیلی گریه کردم از دست خودم خیلی ناراحتم طفلی شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8689 بازدید | 114 پست
خوشبحالت والا من خانوادم اینقدر احترام واینقدر عزت خودمم همینجور ۵00 ملیون بابای بدبختم جهیزیه خریده ...

نه بابا تازه اینا هیچی بخدا انقد برام طلا  از بدبخت گرفتن که...... از خجالت اب شدم بابام لیست داشت مینوشت که چیا رو شوهرم بگیره گفتم بابا ننویس ماشين لباس شویی رو مگه اینهمه وقت تو برا مامان خریدی اخم کرد گفت تو دخالت نکن الان اشپز خونم پر از لوازمیه که حتی نمیدونم چی هست و شوهرم برای من خرید تا از آشپزخونه بوی غذا بیاد ولی..... 

داستان شوهر و زن عموش و اینکه خودش و نفهمیدن و گیجی میزنه حالا من غیبت نمیکنم ولی الان هیچ دختری این ...

بله درست میگید کاملا. من اونونخونده بودم. همسرش کاملامشخصه که ریگ گنده ای به کفشش هست ولی اسی واقعا ساده لوح و بیش از حد تصور خوش باوره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار دیر شه

همین الان بهش پیام بده و همین چیزا رو بگو

بهش بگو متوجه رفتارهای زشتت شدی و دوستش داری و میخوای جبران کنی

بگو میخوای تغییر کنی اما قدرت کافی نداری و ازش بخواه تا کمکت کنه تا همه چیز درست شه

دست از رسیدگی مداوم به خانوادت بردار، برای خودت کار مفید انجام بده، کتاب بخون، کلاس برو، دوستای خوب پیدا کن، ماشین اگر نداری بخر برای خودت، پس انداز من، دل همسرت رو به زندگیتون گرم کن

این چه طرز حرف زدنه😭😭

آخی   وقتی شوهرت اینطوری بوده چطور طلاهاتو ندادی بهش خدایی   واقعا گند زدی ! 

ولی تو هم گناهی نداری   

تو الان یعنی ۲۹ سالته خب جوونی تو بجای پولایی که به پات میریزه   

�امضای #خوبیام زیر تمام بی معرفتیاتون�