2777
2789
عنوان

سلام بچه ها امشب خیلی گریه کردم از دست خودم خیلی ناراحتم طفلی شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8689 بازدید | 114 پست

عزیزم اگر به خودت میای به زودی از دستش خواهی داد‌.بهتره حواست به خودت و زندگیت باشه بهش محبت کن به خودت هم رسیدگی کن شاد باش ورزش کن باهم برید تفریح کافی شاپ خرید ‌‌‌‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصالتا همدان ولی خیلی ساله تهران زندگی میکنن مادرش هم اصالتا کرمانشاهیه

واقعا ظلم که شب تا صبح کار کنه شما پول بگیری ببری به خانواده آت بدی ،،،،،،،

و حتی اگه شوهرت ناراضی باشه ،،،اون پول حرامه،،،،،

خواهرت چرا باید سوار شوهرت بشه ؟؟؟؟دختر هفده هجده ساله ؟؟؟کاش یه کم خانواده ات سنگین رفتار میکردن ،،،،،،،

تحمل شوهرت هم حدی داره !!!!!!یه بار دیدی فرستادت همون پیش خانواده ات زندگی کنی ،،،،،

همش تقصیر خودته ..اگه روز اول شوهرتو بزرگ میکردی اونام الان احترامشو داشتن

شاید بخدا یه ماموریت های خارجی میره و اینا یکسره برا من یا حتی خواهرم یه چیزی میگیره ولی خواهرم میگه شوهرت میخواد خودشو خیرخواه جلوه بده وگرنه..... یه دفعه واسه تولد خواهرم یه توگردنی طلا گرفته بود که خواهرم تو خوابشم نمیدیده.... بعد نه تشکر نه هیچی رفتم تو اتاقش گفتم چرا عین ادم رفتار نمیکنی گفت هرشب تو رو.... خودش تشکره و..... شوهرمم شنید خیلییی خجالت کشید شوهرم از این حرف 😭

سلام عزیزم شوهرت گناه نکرده بدبخت  از اینجا به بعد سفت وایسا جلوی خانوادت  و حتی اون خواهرت تا زمانی که احترام شوهرت نگه ندارن پاتو تو خونشون نذار و اصلا باهاشون حرف نزن   بعد عزیزم این همه محبت که بهت کرده چرا شبها پسش میزنی تو رو غرق خوشبختی کرده حق نداره یک شب باهات خوش باشه  نامرد نباش عزیز دلم  بخدا خدا راضی نیست از تو  از خدا بترس و با همسرت که باهات خوبه خوب باش امشب بغلش کن و بوسش کن بهش بگو چقدر دوستش داری و در کنارش خوشبختی امشب بهش افتخار کن مگه نمیبینی اینجا تو سایت خانم چقدر از شوهرشون شاکین که چرا خیانت میکنن  یا خسیسن یا دست بزن دارن  اما شوهر هیچکدوم نداره پس باید خدا رو شاکر باشی عزیز دلم  لگد به نعمتی که خدا بهت داده نزن 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

چند وقت هم به خانوادت اجازه نده ازش سو استفاده کنند ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تاپیکهات رو‌خوندم این چه رفتاریه خانوادت دارن مثلا خواهرت چرا باید از شوهرت پول بگیره ؟ 

شاید بخدا یه ماموریت های خارجی میره و اینا یکسره برا من یا حتی خواهرم یه چیزی میگیره ولی خواهرم میگه ...

عجب خواهرت ......  دیگه کوفت به خواهرت نده  لیاقت محبت نداره 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
اینکارا را نکن میره و اونموقع یه داماد معتاد هیز گیر مادرت میاد میفهمین آدم خوب یعنی چه

نگو بخدا عاشقشم لااقل منت نمیزاره هیچ وقت تحقیرم نمیکنه به روم نمیاره بزاره بره که.... میمیرم

از این به بعد هم هر کدومشون خواستن بد صحبت کنند قشنگ بزن تو ذوقشون و جوابشون رو بده تا دیگه جرات نکنند‌.خودت هم جلو اونا احترامش رو نگه دار اگر تو احترام نذاری اوناهم نمیذارن

شاید بخدا یه ماموریت های خارجی میره و اینا یکسره برا من یا حتی خواهرم یه چیزی میگیره ولی خواهرم میگه ...

حالا گذشت ولی از این بعد نذار کسی به شوهرت بی احترامی کنه مخصوصا خواهر کوچیک 

استارتر تو رو خدا ناراحت نشيا ولي خيلي خانواده عجيبي داري 

نزار به روزي برسي كه يه خانم مؤقر و كاردان جاتو بگيره فكر كردم زير بيست سال باشي كه ديدم نوشتي ٢٨سالته خب عزيز من خودت زندگيتو دستت بگير 

اخه من که دارم میگم اصلا من اشغال چکار کنم زندگیم اینجوری پیش بره که.... 

خوب 

همبستگی سعی کن تو خونه باهاش خوش رفتار باشی . همیشه بگی عزیزم عشقم....

غذا براش درست کن ناهار شام . سحری الان . افطاری . مهربون باش بهش ابزار علاقه کن بگو دوستت دارم (البته زیاده روی نکن 

کم کم محبت هاتو بیشتر کن بهش . اولاش متعجب میشه فکر کنم تغیر کردی 

آبجیم بهش توهین کرد یکدونه قشنگ بزن تو دهنش . هر جا باشه چه تو جمع چه تنها . بگو درست با همسرم رفتار کن 

پدر مادرتم چیزی خواستن بگو وظیفه ما نیست بدیم به ربطی نداره شوهرت خواست نزار بگو من اینطوری راحتم  نزار برای کسی ضامن شه ببین بیچاره شوهرت فردا اونا ندادن شوهرت بابد بده . یا همش اذیت میکنن به شوهرت زنگ میزنن . چ خبره ضامن شده به همه من عموی خودم می‌خواستیم وام بگیریم ضامن نشد که نشد . 

تو اینارو انجام بره نتیجه ببین خوب میشه بعد اگه خوب شد به  ما هم پیام یده تگ کن منو 

درخواست دادم قبول کن 

چرا درست نکردی چیزی براش طفلک

خودم نمیگیرم اونم اصلا عین خیالم نیس خودش بلند میشه غذای سرد میخوره و..... خیلی بد رفتار کردم پرتوقع شدم دلم میخواد هم اینهمه خرج منو پوشش بده هم یکسره تو خیابون با هم بگردیم 😭😭

وا جه ربطی داره هر شب تو ...رو جای تشکره اون که وظیفته ...و اصلا ربطی به کادو نداره. حای اگر برای تو می‌گرفت باید تشکر میکردی زیاد .چه برسه خواهرت.  حالا که اونطوری میکنه به شوهرت بگو یک چوب نخره والا من دایی هام . عموهام یا کسه دیگه ای کادو ندادن بهمون چه برسه یه شوهر خواهر