2777
2789
عنوان

سلام بچه ها امشب خیلی گریه کردم از دست خودم خیلی ناراحتم طفلی شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8689 بازدید | 114 پست
نیست؟؟؟؟؟

اخه شوهر اسی دقیق مثل شوهر کنه منم بعضی مواقع خیلی بد میشم اون طبق معمول خوبتر ..پس باید خداروشکر کنم.اما من چشم داشتی به پولش ندارم ..

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر گیر ادم بدی میوفتادی همینو دو دستی مبچسبیدی ینی چی لایق نیستی ینی لایق ی زندگی بد هستی با شوهری ک خسیسه و دست ب زن داره؟ خیانتم میکنه؟ اعتیادم داره؟ابروتو میبرد تو در و همسایه لایقت بود؟؟؟ اونوقت یکی جای الانت بود کفر میکفتی ک زندگی فلانی و ببین خدا .قدرشو بدون انقد هستن ک میخوان جای تو باشن بچسب ب زندگیت خواهرم

چکار کنم هزار دفعه مامانم بهش متلک انداخته و منم عین گاو لالمونی گرفتم اونم حیا شرمش نمیذاره چیزی بگ ...

از همین الان درست شو با خانوادت رابطتتو کم کن احترام شوهرتو نگه دار بهش محبت کن سعی کن افسار زندگیتو تو دستت بگیری

عزیزم

تصمیم بگیر که عوض بشی از همین امشب

یه زن ایده ال و عالی 

نمی گم قید خانوادتو بزن نه،ولی حواست باشه سواستفاده نکنن

اگر خودت احترام بذاری به همسرت،خواهرتم یاد میگیره

از همین الان تصمیم بگیر و عملی کن

هر راهی برای خوشبختی خودت و همسرت درسته همونو انجام بده

فرشته زندگیش شو ،دنبال خوشبخت کردنش با خودت باش نه جدایی 

شکر نعمت نعمتت افزون کند 

موفق باشی گلم

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

چکار کنم هزار دفعه مامانم بهش متلک انداخته و منم عین گاو لالمونی گرفتم اونم حیا شرمش نمیذاره چیزی بگ ...

یه چیز بت بگم تجربه ای که از زندگی یکی دیدم بت میگم دقیقا مثل شما بود زندگیشون بعد۱۵سال زندگی یه دختری اومد تو زندگی آقا و آقا عاشقش شد و دختر بش نشون داد زن خوب یعنی چی و تمام بردگی و سواستفاده کردن خانواده زنش و بش فهموند و مرد عاشق و باش ازدواج کرد و محل سگ نه به زن اولش و نه به خانواده ش نمیزاره  اگر میخای بعد ها پشیمون نشی درست کن این زندگی و وگرنه کار خداست و یکی و میاره سر راه زندگی شوهرت که چشمش و باز کنه

چکار کردم صد دفعه به مامانم گفتم نگو ولی جلو شوهرم لال شدم شاید فک میکنه که منم عین اونام بخدا دوسش ...

نه دیگه با قاطعیت احترامشو جلو خودشم داشته باش 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...