2777
2789
عنوان

بچه ها من مامانمو خیلی اذیت کردم

401 بازدید | 43 پست

سر بچگی بی عقلی کردم همش باهاش دشمنی داشتم بدی میکردم پشتش حرف میزدم اونم دوسم نداشتی منم دوسش نداشتم خیلی اذیتش میکردم 

همش نفرینم میکرد بعد چند سال نفریناش یک جوری دامن گیرم شد و بهم گفت سر کارای که با من کردی اینطوری شدی 

ولی من الان دیگه می‌بخشمت و ازت می‌گذرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتو هم بخاطر همون این مشکلات سرم اومد آخه مامانم اون تایم منو بخشید ولی بازم مشکلاتم بدتر شد کم ن ...

بالاخره مادر مقام بالایی داره منبعد دبگه نه باهاش بحث کن نه بهش بدی کن در عوض محبت کن ببین خدا چقد برات خوبی میاره

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

برعکس مامان من انقد زبون دراز هس انقد اذیتم میکنه ک حد نداره انقد با حرفاش نیش میزنه ک نگم برات تجربه شاید داشته باشیم هممون مجردی رابطه داشتیم من الان چند ساله ازدواج کردم تا یه چیزی میگم مادرم برمیگرده چند سال پیش خاک تو سرت با فلانی خوب بودی خاک تو سرت ک اونجوری بودی و ... خیلی اذیتم میکنه زبونش واقعا نیش  داره و دلم میشکنه 

خدایا شکرت 
برعکس مامان من انقد زبون دراز هس انقد اذیتم میکنه ک حد نداره انقد با حرفاش نیش میزنه ک نگم برات تجرب ...

خوب مامان منم اون تایم همینطوری بود خیلی بهم تیکه مینداخت منم صبوری نمی‌کردم و ده برابر بیشتر تیکه مینداختم 

اونم خیلی اذیتم میکرد زیادد

همین تصمیمو گرفتم از امروز میخام دیگه حرف رو حرفاش نیارمخدا کنه بتونم

ان شاالله منم دعات میکنم اگه تونستی صلواتی مهمونم کن ممنونم

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

خوب مامان منم اون تایم همینطوری بود خیلی بهم تیکه مینداخت منم صبوری نمی‌کردم و ده برابر بیشتر تیکه م ...

اگ مادرت خوبه و میدونی از دل پاکشه ب نظرم اشتباه نکن برو دستشم ببوس و از این ب بعد دختر خوبی شو براش 

خدایا شکرت