2777
2789
عنوان

بچه ها من مامانمو خیلی اذیت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 43 پست
برعکس مامان من انقد زبون دراز هس انقد اذیتم میکنه ک حد نداره انقد با حرفاش نیش میزنه ک نگم برات تجرب ...

طوری بود که یک کلمه نمی‌توانستیم باهم حرف بزنیم 

چندین بار از خدا خواستم که محبت منو و مادرمو تو دل هم بندازه بتونیم مثل مادر بچه های دیگه حرف بزنیم خوشحال باشیم 

که آرزوم برآورده شد

حسرت اینکه با مادرم درد و دل کنم رو دلم مونده بود سرت مشکلاتی که برام پیش اومد مامانم بزرگترین پشتیبانم بود 

تا حدی که غذامو می‌آورد برام لباسمو برام میشست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همون نفرینی که کرد شداره الان هرچی دعا میکنه اثرنداره گاهی برام گریه هم میکنه ولی بی فایده س

اما مادرم میگه تورو بخشیدم و برات دعا میکنم 

نمی‌دونم ورق زندگیم برمیگرده یا نه 

اما مادرم میگه تورو بخشیدم و برات دعا میکنم نمی‌دونم ورق زندگیم برمیگرده یا نه

مادر منم با چشم گریون دعا میکنه ولی هیچی درست نمیشه دیگه

تازه من هیچ تقصیری نداشتم چون توسط داییم مورد تعرض قرار میگرفتم فقط گوشه نشین وبداخلاق شده بودم اما هیچوقت نگفتم چرا 

آخه چی بگم به مادرم؟ آخه چرا نفرینش گرفت نمیدونم

..........
مادر منم با چشم گریون دعا میکنه ولی هیچی درست نمیشه دیگهتازه من هیچ تقصیری نداشتم چون توسط داییم مور ...

عزیزم بنظرم داری اشتباه فکر می‌کنی وقتی مقصر نبودی چرا باید نفرین تورو بگیره 

خدا که ظالم نیست

من اون تایم بچه بودم ۱۷ ساله  مشکلات روحی زیاد داشتم تو خونه جنجال کلی بدبختی 

و مادرمم آتیش بیار بود تیکه زیاد مینداخت خودشم می‌دونه اشتباه کرده 

مادر منم با چشم گریون دعا میکنه ولی هیچی درست نمیشه دیگهتازه من هیچ تقصیری نداشتم چون توسط داییم مور ...

سعی کن هرروز ادم بهتری بشی و کار نیک انجام بدی به خدا نزدیکتر بشی این هم یه امتحانه 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋