2777
2789
عنوان

نکمک نوزادی که شب ها تا صبح شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش دختر خاله منم اینطوری بود بچش بیدارم میشد اصن برا شیر گریه نمیکرد دختر خالن هر شب یکیو میزاشت بالا سرش این بیدار میشد بیان بیدارش کنن بهش شیر بده😅

ایشالا ک خیره

اخه یه مدت این کارو کردم گفتبزار خودش بیدار شه تا ۹ ساعت هم شد گرفت خوابید و باز خودم هم بیدارش میکن ...

دختر بزرگم ده شب می‌خوابید تا ده صبح بردم یکی از بهترین دکترها گفت اگر بچه را بیدار کنی بیشتر صدمه میبینه خودش باید بیدار بشه و این نوع بچه ها دیگه گرفتاری گرفتن از شیر شب و شب ادراری رو ندارن

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی بارداری داره شرکت کن عالیه کلی درمان برای مادرو فرزند و مشکلات و بیماری‌ها شون گذاشته که به دردت میخوره

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی عزیزم 

چه جوجه ی تنبلی😁

اگه وزنش خوبه نگران نباش

به فامیلم نگو خوب میخابه چشم میزنن

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

دختر اول منم شبا نمیخورد، بخاطر همین خیلیم راحت از شیر جدا کردمش به وقتش.

ولی دختر دوم الان، آخر شب میخوره، دقیقا ۲، پامیشه شیر میخواد، دم اذان هم همین طور و الانم در حال خوردن شیر.

ولی دختر اولم خیلی خیلی به ندرت اونم فقط یه بار نزدیک نماز صبح پامیشد

من احساس میکنم یه مشکلی داره انقدر میخوابه چرا چشمش بزنناخه انقدر اذیت میشم و حرص میخورم

میخای یه دکتر ببرش

چون خوب میخابه و اذیتت نمیکنه

بچه دیدم همش بیداره مادرش کلافه شده

چرا چشم میزنن که ارومه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج